EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
:: Dirke
Nedelja - dirka
15. april 2018
Časi
Nedelja - dirka
15. april 2018
Varnostni avto do zmage pomagal Ricciardu
Presenečenje dneva – po varnostnem avtomobilu zaradi trčenja obeh Toro Rossov sta dirkača Red Bulla prišla v superiorno pozicijo – medtem ko se je Verstappen zaletaval in dobil 10-sekundno kazen, je Ricciardo opravil z vsemi favoriti na medium gumah in zmagal pred Bottasom in Raikkonenom.
Sobota - kvalifikacije
14. april 2018
Časi
Sobota - kvalifikacije
14. april 2018
Drugi zaporedni pole za Vettla
Potem, ko se je to zgodilo že v Bahrajnu, je bil Ferrarijev dvojec najhitrejši tudi na kvalifikacijah za VN Kitajske. Najboljši čas je znova pripadel Sebastianu Vettlu, ki pa je bil tokrat zgolj slabo desetinko sekunde hitrejši od Kimija Raikkonena. Tretje mesto je osvojil Valtteri Bottas, Lewis Hamilton pa se je moral tokrat zadovoljiti zgolj s četrtim mestom.
Sobota - 3. trening
14. april 2018
Časi
Sobota - 3. prosti trening
14. april 2018
Ferrarija na vrhu, Mercedesa z velikim zaostankom
Zadnji prosti trening za VN Kitajske se je razpletel povsem po Ferrarijevih notah, pri čemer je še posebej prepričljivo formo prikazal Sebastian Vettel, ki je bil tokrat kar štiri desetinke sekunde hitrejši od Kimija Raikkonena. Zaostanek tretjeuvrščenega Valtterija Bottasa je znašal že več kot sedem desetink sekunde.
Petek - 2. trening
13. april 2018
Časi
Petek - 1. trening
13. april 2018
Časi
Petek - 2. prosti trening
13. april 2018
Hamilton tokrat z minimalno prednostjo
Drugi prosti trening za VN Kitajske je, vsaj kar se najboljših treh tiče, postregel z identičnim vrstnim redom, saj je prvo mesto znova osvojil Lewis Hamilton, na drugem oz. tretjem mestu pa najdemo Kimija Raikkonena in Valtterija Bottasa. A velja poudariti, da so bile razlike tokrat bistveno manjše, saj je omenjeno trojko tokrat ločilo zgolj 33 tisočink sekunde.
Petek - 1. prosti trening
13. april 2018
Hamilton najhitrejši tudi brez ultrasoft gum
Lewis Hamilton na prvem prostem treningu za VN Kitajske ni imel pretirano težkega dela, saj je imel pred najbližjimi zasledovalci približno štiri desetinke sekunde prednosti. In to kljub temu, da za svoj najboljši krog sploh ni imel nameščenih ultrasoft gum. Njegovemu času sta se sicer uspela še najbolj približati oba finska dirkača, Kimi Raikkonen in Valtteri Bottas.
Pred dirko
12. april 2018
Kakšno bo vreme v Šanghaju?
Že ta konec tedna je na sporedu tretja dirka letošnje sezone in ta bo, kar se vremena tiče, že drugačna, kajti v petek bi naj deževalo, v soboto pa se napovedujejo nizke temperature.
Pred dirko
11. april 2018
Urnik VN Kitajske
Nedelja - dirka
8. april 2018
Časi
Nedelja – dirka
8. april 2018
Vettel v nori dirki za manj kot sekundo obranil zmago
V Bahrajnu smo gledali zares noro dirko – pravo nasprotje Avstralije, Vettel je za las uspel obraniti zmago pred Bottasom in Hamiltonom, četrto mesto pa za Gaslyja in Toro Rosso, med točkami tudi oba McLarna, Renault, Haas prvič letos pa Force India in celo Sauber. Na drugi stran popoln polom Red Bulla.
Sobota - kvalifikacije
7. april 2018
Časi
Sobota - kvalifikacije
7. april 2018
V Bahrajnu rdeča prva vrsta
Kvalifikacije za VN Bahrajna je po zaslugi odličnega zadnjega kroga dobil Sebastian Vettel, moštveni uspeh pa je z drugim mestom dopolnil Kimi Raikkonen. Tretji čas je osvojil Valtteri Bottas, četrtega Lewis Hamilton, ki pa bo moral dirko zaradi kazni začeti pet mest nižje.
Sobota - 3. trening
7. april 2018
Časi
Sobota - 3. prosti trening
7. april 2018
Raikkonen znova najhitrejši
Kimi Raikkonen še naprej kaže odlično formo, saj je tretji prosti trening za VN Bahrajna dobil z več kot pol sekunde prednosti pred Maxom Verstappnom in Danielom Ricciardom. Še tri desetinke več pa sta zaostala Lewis Hamilton in Sebastian Vettel.
Petek - 2. trening
6. april 2018
Časi
Petek - 2. prosti trening
6. april 2018
Pod reflektorji najbolje Ferrarija
Ferrarijev dvojec je na drugem prostem treningu za VN Bahrajna prikazal zelo prepričljivo formo, saj sta imela tokrat celo Mercedesa več kot pol sekunde zaostanka. Najboljši čas je sicer pripadel Kimiju Raikkonenu, čigar prednost pred Sebastianom Vettlom je znašala zgolj 11 tisočink sekunde, tretje mesto pa je osvojil Valtteri Bottas.
1 / 146

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija