EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
:: Dirke
Nedelja - foto
28. november 2017
Zadnje mojstrovine sezone
Mojster Vid tudi v nedeljo na dirki ni skoparil s talentiranim očesom in vrhunskimi fotografijami.
Nedelja - dirka
26. november 2017
Časi
Nedelja - dirka
26. november 2017
Za konec sezone dvojna Mercedesova zmaga
Dirka za VN Abu Dabija se je razpletla povsem po Mercedesovih željah. Zmage na zadnji dirki sezone se je namreč veselil Valtteri Bottas, drugo mesto pa je osvojil Lewis Hamilton. Ferrarijev dvojec je bil tokrat od zmage zelo oddaljen, saj je tretjeuvrščeni Sebastian Vettel v cilj pripeljal z več kot dvajsetimi sekundami zaostanka.
Sobota - Foto
26. november 2017
Proti sončnemu zahodu
Videkova sobotna kolekcija fotografij iz Yas Marine.
Sobota - kvalifikacije
25. november 2017
Časi
Sobota - kvalifikacije
25. november 2017
Zadnji pole sezone Bottasu
Mercedesov dvojec je ponovil prepričljivo predstavo z zadnjega prostega treninga in dobil tudi kvalifikacije za VN Abu Dabija. Najboljšega startnega položaja se je tokrat veselil Valtteri Bottas, ki pa je bil zgolj dobro desetinko sekunde hitrejši od Lewisa Hamiltona. Na tretjem mestu, toda že z več kot pol sekunde zaostanka, najdemo Sebastiana Vettla, četrti pa je bil Daniel Ricciardo.
Sobota - 3. prosti trening
25. november 2017
Generalka pred kvalifikacijami Hamiltonu
Na tretjem prostem treningu za VN Abu Dabija se je najbolje izkazal Mercedesov dvojec, saj je prvo mesto osvojil Lewis Hamilton, drugi pa je bil Valtteri Bottas. Slednji je za svojim moštvenim tekmecem zaostal približno dve desetinki sekunde, še enkrat toliko pa je zaostal tretjeuvrščeni Kimi Raikkonen.
Petek - Foto
24. november 2017
Spet pod reflektorji
Izbor 20 slastnih našega fotografa iz Abu Dabija.
Petek - 2. trening
24. november 2017
Časi
Petek - 2. prosti trening
24. november 2017
Pod reflektorji bolje Hamilton
Drugi prosti trening za VN Abu Dabija je pripadel Lewisu Hamiltonu, ki pa je imel na koncu zgolj desetinko sekunde prednosti pred Sebastianom Vettlom. Še dobro desetinko več pa je zaostal tretjeuvrščeni Daniel Ricciardo.
Petek - 1. trening
24. november 2017
Časi
Petek - 1. prosti trening
24. november 2017
Vettel začenja vikend
Na prvem prostem treningu v Abu Dabiju je bil najhitrejši Vettel pred Hamiltonom in Verstappnom.
Pred dirko
23. november 2017
Videk na obisku pri FI
V Abu Dabiju se že začenja četrtkova vročica pred zadnjo dirko v F1 brez "opanka" nad kokpitom.
VN Abu Dabija
21. november 2017
Urnik
Ta konec tedna je na sporedu zadnja dirka letošnjega prvenstva. Spričo dejstva, da sta oba naslova že oddana, bo šlo tokrat le za prestižni pomen.
Nedelja - dirka
12. november 2017
Časi
Nedelja – dirka
12. november 2017
Zmaga za Vettla, Hamilton četrti
Spremljali smo zanimivo dirko v Interlagosu, kjer je Vettel povedel na štartu in dikro kontroliral do cilja, v dirki majhnih razlik pa je tudi Hamilton z zadnjega štartnega mesta prišel na četrto mesto.
Sobota - kvalifikacije
11. november 2017
Časi
Sobota - kvalifikacije
11. november 2017
Bottasu pole, Hamilton iz začelja
Kvalifikacije za VN Brazilije je dobil Valtteri Bottas, ki je tako rešil Mercedesovo čast, saj je Lewis Hamilton zaradi nesreče, ki jo je doživel že v 2. minuti, poslovil že v Q1. Drugo mesto, z zaostankom manjšim od štirih stotink sekunde, je osvojil Sebastian Vettel, tretji pa je bil Kimi Raikkonen. Slednjemu bo družbo v drugi vrsti delal Max Verstappen.
Sobota - 3. prosti trening
11. november 2017
Trening majhnih razlik Bottasu
Tretji prosti trening za VN Brazilije so zaznamovale izjemno majhne razlike pri vrhu, saj je najboljšo četverico ločilo zgolj šest stotink sekunde. Prvo mesto je sicer osvojil Valtteri Bottas, Lewis Hamilton, ki je bil najhitrejši včeraj, pa se je moral tokrat zadovoljiti z drugim mestom. Tretje mesto je zasedel Kimi Raikkonen, ki je uspel tako še tretjič zapored ugnati Sebastiana Vettla.
Petek - 2. trening
10. november 2017
Časi
1 / 144

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija