Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
:: Dirke
Nedelja - dirka
26. september 2021
Časi
Nedelja - dirka
26. september 2021
Norris plačal ceno neizkušenosti, Hamilton v dežju do 100. zmage
Že tako pestro dirko za VN Rusije je tik pred koncem začinilo še vreme. Do takrat vodilni Lando Norris v ključnem trenutku ni zapeljal po gume za dež in ostal posledično brez vsega. Zmage, že 100. v karieri, se je tako veselil Lewis Hamilton. Povsem nenadejano je do 2. mesta prišel do takrat povsem odpisan Max Verstappen, tretje mesto pa je osvojil Carlos Sainz.
Sobota - kvalifikacije
25. september 2021
Časi
Sobota - kvalifikacije
25. september 2021
Norris tvegal in si privozil 1. pole v karieri
Kvalifikacije za VN Rusije so po zaslugi spremenljivega vremena poskrbele za neverjeten razplet pri vrhu. Prvič v karieri si je namreč najboljši startni položaj privozil Lando Norris. Presenečenj pa s tem še ni konec, saj je drugo mesto osvojil Carlos Sainz, tretji pa je bil George Russell. Zaključek kvalifikacij pa se je povsem ponesrečil Lewisu Hamiltonu, ki je po dveh dotikih z ogrado pristal šele na 4. mestu.
Petek - 1. trening
24. september 2021
Časi
Petek - 2. trening
24. september 2021
Časi
Petek - 2. trening
24. september 2021
Bottas ostaja najhitrejši
Valtteri Bottas je dobil tudi 2. prosti trening za VN Rusije, kjer pa je njegova prednost pred Lewisom Hamiltonom znašala vsega 44 tisočink sekunde. Tretje mesto je osvojil Pierre Gasly, ki pa vtis nekoliko pokvaril z neprevidnostjo, ki si jo je privoščil tik pred koncem treninga.
Petek - 1. trening
24. september 2021
Vikend v Sočiju najbolje začel Bottas
Prvi prosti trening za VN Rusije ni postregel s presenečenji, saj je vrh razpredelnice v skladu z napovedmi zasedel Mercedesov dvojec. Najhitrejši čas je tokrat pripadel Valtteriju Bottasu, Lewis Hamilton pa je za svojim moštvenim tekmecem zaostal približno 2 desetinki sekunde. Podoben zaostanek je imel tudi tretjeuvrščeni Max Verstappen.
Pred dirko
20. september 2021
Urnik VN Rusije
Dirka v Sočiju bo zaradi drugega časovnega pasu malce prej kot smo vajeni.
Pred dirko
20. september 2021
Deževni začetek, sončni konec
Dirka ob Črnem morju na meji z Gruzijo je prva letošnja jesenska dirka.
Nedelja - dirka
12. september 2021
Časi
Nedelja - dirka
12. september 2021
V Monzi dvojno slavje za McLaren, Hamilton in Verstappen končala v pesku
Na dirki za VN Italije sta Daniel Ricciardo in Lando Norris zdržala vse pritiske in privozila McLarnu prvo dvojno zmago po letu 2010. Tretje mesto je po vrnitvi iz ozadja ter kazni Sergia Pereza osvojil Valtteri Bottas. Znova pa je počilo med Lewisom Hamiltonom in Maxom Verstappnom, ki Monzo zapuščata brez točk.
Sobota - sprint dirka
11. september 2021
Polurni dolgčas Bottasu
Sprint dirko za VN Italije je brez večjih težav dobil Valtteri Bottas, ki pa bo jutrišnjo dirko zaradi kazni začel iz ozadja. Najboljši startni položaj gre posledično v roke Maxa Verstappna, družbo v prvi vrsti pa mu bo nenadejano delal Daniel Ricciardo. Odličen moštveni uspeh za McLaren je s 4. mestom dopolnil Lando Norris, Lewis Hamilton pa je po slabem startu osvojil šele 5. mesto.
Sobota - 3. trening
11. september 2021
Časi
Sobota - 2. trening
11. september 2021
Mercedesa najhitrejša, Sainz v zid
Drugi prosti trening za VN Italije je pripadel Mercedesovemu dvojcu, na vrhu razpredelnice pa se je tokrat znašel Lewis Hamilton. Razlika do Valtterija Bottasa je tokrat znašala približno dve desetinki sekunde. Še enkrat toliko je zaostal tretjeuvrščeni Max Verstappen, ki pa je imel za svoj poskus nameščene srednje trde gume.
Petek – kvalifikacije
10. september 2021
Bottas bo začel sprint dirko s prvega mesta
Mercedes je na petkovih kvalifikacijah pokazal, da z njim v Monzi nihče ne bo zobal češenj.
Petek - 2. trening
10. september 2021
Časi
Petek - 1. trening
10. september 2021
Na vrhu Hamilton
Lewis Hamilton je dobil edini trening pred večernimi kvalifkacijami v Monzi.
Petek - 1. trening
10. september 2021
Časi
Pred dirko
8. september 2021
Topel predjesenski vikend
VN Italije bo tudi letos postregla s toplim zaključkom poletja.
1 / 191

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija