EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Dirke   |   VN Kanade
Deževna loterija v Montrealu?
Kakšno bo vreme na prihodnji dirki za VN Kanade? Bomo spet priča deževni loteriji? Aktualna napoved obeta začinjeni dirkaški konec tedna.
Uredništvo Arhiv
8. junij 2017 | 10:11:23

Karavana formule ena bo ta konec tedna gostovala preko velike luže in sicer v Montrealu. V primerjavi s predhodnima dvema dirkama, ko je dirkače razvajalo sonce, jim v Kanadi grozi dokaj nestabilno vreme z dežjem. Že v začetku tega tedna je v Montrealu deževalo, deloma smo bili priča tudi hudim nalivom. Včeraj in danes se je nad dirkališče Ciircuit Gilles Villeneuve vrnilo sonce, verjetnost dežja pa je po aktualni napovedi padla na 20 odstotkov – pri temperaturah okrog 25 stopinj Celzija. Toda s pričetkom dirkaškega konca tedna VN Kanade pa se bo fronta slabega vremena znova vrnila.

Tako bo verjetnost dežja v petek, ko sta na sporedu prosta treninga, zrasla na 60 odstotkov. Morebiten naliv pa se pričakuje v poznem popoldnevu in bi lahko začinil konec drugega prostega treninga. Mogoče so tudi posamezne nevihte.

Podobna napoved je tudi za soboto, ko so na sporedu kvalifikacije, čeprav naj bi začelo deževati nekoliko pozneje. Tačas, po aktualni napovedi, bi naj kvalifikacije potekale na suhi stezi, temperatura pa naj bi se gibala okrog 20 stopinj Celzija. Prav mogoče pa je, da bo steza na začetku tretjega prostega treninga še mokra od dopoldanskega dežja.

Ponovem vremenski preobrat – seveda na slabše – pa se pričakuje v nedeljo. Noč naj bi bila sicer suha, toda tekom dopoldneva se bo verjetnost dežja iz ure v uro dvigovala. Vremenoslovci za nedeljo pričakujejo posamezne plohe. V nedeljo naj bi se temperature gibale okrog 25 stopinj Celzija.          

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
denis e36
super... premalo je nepredvidljivih dirk
8.6.2017 15:41:53

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija