EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Dirke   |   VN Velike Britanije
Dežja naj ne bi bilo
Vremenoslovci za dirko v Silverstoneu napovedujejo v glaven suhe pogoje – torej dežja naj ne bi bilo.
Uredništvo Arhiv
13. julij 2017 | 12:38:15

Dirkačem se za ta konec tedna, ko je v Silverstoneu na sporedu deseta dirka letošnje sezone, ni treba bati dežja. Vendar pa bodo oblaki prisotni skozi celoten dirkaški konec tedna. Da bi se nebo v Silverstoneu pokazalo brez oblakov, tega skorajda ni mogoče pričakovati. Verjetnost dežja se tačas nahaja pri 35 odstotkih, najvišje dnevne temperature pa naj bi se gibale med 20 in 24 stopinj Celzija.

Še najvišja verjetnost dežja je napovedana z jutrišnji dan, ko sta na sporedu prva dva prosta treninga. Dirkače bodo pa najbolj motili sunki vetra, ki bodo na trenutke kazali jakost do 50 km/h. Na kvalifikacijah bo vreme kazalo boljšo podobo. Pričakuje se okrog 23 stopinj Celzija, popustil pa naj bi tudi veter. Nebo bo le rahlo prekrito z oblaki.

Najtoplejši dan dirkaškega konca pa je napovedan za nedeljo, ko je na sporedu dirka. Temperatura naj bi se dvignila do 24 stopinj Celzija, verjetnost dežja pa bo znašala 35 odstotkov, toda če bo deževalo, se bo to zgodilo šele v večernih urah. Toda kot že vemo, se lahko vreme hitro obrne – še posebej v Silverstoneu.               

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
rapox67
Slika pa direkt paše
13.7.2017 17:14:08

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija