EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Dirke   |   Sobota - 3. prosti trening
Hamilton najhitrejši, Vettel in Bottas z manj kot desetinko zaostanka
Mercedes je dobil tudi tretji prosti trening za VN Velike Britanije, le da se je prvega mesta tokrat veselil Lewis Hamilon. A velja poudariti, da je imel Sebastian Vettel na drugem mestu zgolj 32 tisočink sekunde zaostanka, tretjeuvrščeni Valtteri Bottas pa 74. Trening je sicer zaznamovalo spremenljivo vreme.
Matej Natek
15. julij 2017 | 12:03:25

Srebrni so torej dobili prav vse tri proste treninge. In če je včerajšnji dan pripadel Bottasu, pa je zadnji prosti trening dobil Hamilton. Anglež je bil najhitrejši tako na gumah z rumeno (1:28.747), kot tudi na tistih z rdečo oznako (1:28.063). Pri čemer pa je bil slednji čas dosežen že več kot pol ure pred koncem, saj je vremenska napoved za nadaljevanje treninga predvidevala dež. Bottasa sicer ni veliko ločilo od tega, da bi znova premagal svojega moštvenega tekmeca. Večji del treninga se je namreč vozil na drugem mestu in ob dejstvu, da je imel na koncu zgolj 74 tisočink sekunde zaostanka, bi človek pomislil, da je tam tudi ostal.

Toda od popolnega Mercedesovega izkupička na koncu ni bilo nič, saj se je uspelo med njiju vendarle vriniti še Vettlu. Ferrarijev dirkač je imel na mehkih gumah že več kot 7 desetink sekunde zaostanka, povsem drugače pa je bilo na supersoft gumah. Vettel je bil namreč po dveh sektorjih celo najhitrejši, a je nato v zadnjem izgubil več kot poldrugo desetinko sekunde. V cilj je tako pripeljal z 32 tisočinkami sekunde zaostanka, kar je na koncu zadostovalo za drugo mesto. Raikkonen podobnih časov ni uspel odpeljati, vseeno pa je trening končal na četrtem mestu. Finski dirkač je bil tudi zadnji, ki je imel za Hamiltonom manj kot sekundo zaostanka.

Peto mesto je tokrat osvojil Hülkenberg, šesti je bil Ricciardo, katerega je minuto pred koncem (resda na nekoliko razmočeni stezi) skoraj odneslo v zaščitno ogrado, sedmi je bil Grosjean, osmi Verstappen, ki se je 15 minut pred koncem znašel na travi, deveti je bil Massa, deseti pa je bil Vandoorne.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija