EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Dirke   |   Petek – 2. prosti trening
Še enkrat Ricciardo
Red Bull je na drugem prostem treningu dokazal, da dosežek na dopoldanskem ni bil slučaj. Rdeči biki bodo očitno resen kandidat za nedeljsko zmago.
Bojan Vrbnjak Arhiv
28. julij 2017 | 17:16:01

Tudi na drugem prostem treningu smo bili priča akciji, ki je zabavala navijače na tribunah. Izleti s steze, obračanja, trčenja in še ena izmed prigod Kimija Raikkonena s komandnim pultom svoje ekipe. A na vrhu nič novega. Tako kot v dopoldanskem treningu je bil tudi tokrat najhitrejši Daniel Ricciardo, ki je dosegel čas 1:18,455 minute. S tem je bil za tri stotinke hitrejši kot dopoldan, a še vedno, čeprav tesno (dve stotinki), zaostal za rekordom steze, ki ga že 13 let drži Barrichello. Drugi je bil torat Vettel, ki je za Avstralcem zaostal za 0,183 sekunde, tretji je bil Bottas (+0,201), četrti Raikkonen (+0,300). Lewis Hamilton je bil peti, njegov zaostanek pa 0,324 sekunde, šesto mesto a je osvojil Max Verstappen (+0,496). Torej šesterica dirkačev treh najboljših ekip na vrhu. Najboljši "druge lige" karavane formule ena je bil Hülkenberg z zaostankom 1,26 sekunde, osmi je bil Alonso (+1,36). Deseterico zaključujeta Sainz mlajši in Vandoorne.

Pascal Wehrlein je povzročil prvo prekinitev drugega treninga, ko je zletel s steze v zaščitno ogrado in s tem predčasno končal svoj nastop. Malo zatem, ko je bil trening znova sproščen, je znova počilo. Za drugo prekinitev treninga je tokrat poskrbel Jolyon Palmer. Lewis Hamilton pa je komandnemu pultu svoje ekipe sporočil, da sliši čudno žvižganje v prostoru motorja, toda očitno ni šlo za nobeno okvaro, saj ga inženirji sploh niso poklicali v bokse. Kimi Raikkonen pa se je znova oglasil preko radijske zveze in vodilnim sporočil, da nima nobene  moči in da naj mu povedo, kaj naj stori. Sprva je kazalo, da je za Raikkonena trening končan, toda naenkrat je njegov poskočni konjiček znova oddrvel na stezo – tik preden so ga uslužbenci steze hoteli poriniti na stran.    

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija