EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Dirke   |   VN Japonske
Vreme
Formula ena bo ta konec tedna gostovala na Japonskem, natančneje na dirkališču v Suzuki. Tako kot v Singapurju in Maleziji bi lahko tudi tukaj dirkače in ekipe pričakal dež.
Uredništvo Arhiv
5. oktober 2017 | 8:22:11

Karavana formule ena bo na Japonskem opravila svojo 16. dirko letošnje sezone. Na stezi Suzuka Circuit bo moral Ferrari s Sebastianom Vettlom odpraviti napake in smolo iz zadnjih dirk in v borbi proti Lewisu Hamilton zmanjšati zaostanek. Italijani potrebujejo čisto dirko, brez napak in okvar. Toda v Suzuki bi jim lahko nagajalo vreme, kajti aktualna vremenska napoved jim vsaj v začetku dirkaškega konca tedna ne bo odgovarjala.

V noči iz četrtka na petek se bo vreme občutno poslabšalo. V času prvega prostega treninga bo temperatura padla pod 20 stopinj Celzija in verjetnost dežja bo dokaj visoka. Vremenoslovci FIA govorijo o 60 odstotni verjetnosti dežja na prvem prostem treningu in celo več kot 70 odstotni na drugem.

V noči iz petka na soboto se bo temperatura sicer nekoliko dvignila in dirkači bodo spet imeli preko 20 stopinj Celzija. Toda verjetnost dežja ostaja. V času tretjega prostega treninga bo le-ta znašala okrog 40 odstotkov, v času kvalifikacij pa naj bi bilo suho.

Najlepše vreme pa se bo v Suzuki pokazalo ravno v nedeljo, kajti v času dirke naj ne bi bilo dežja. Temperature pa se bodo še dvignile. Tačas vremenoslovci napovedujejo, da naj bi bilo v času dirke okrog 26 stopinj Celzija, verjetnost dežja pa je pod desetimi odstotki.     

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
kimikaze
Škoda
5.10.2017 9:55:27
zoki
Mercedes ma več sreče ko pameti letos
5.10.2017 12:12:05
hubertfast
Sreča spremlja hrabre ☺️
5.10.2017 15:14:28

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija