EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Dirke   |   Petek – 1. Trening
Moker trening, poln nesreč
Vettel je najhitrejši s prvega treninga v Suzuki, za dve desetinki je bil hitrejši od Hamiltona.
Artur Švarc
6. oktober 2017 | 5:59:15

Trening je zaznamovala huda nesreča Sainza, ki je široko zapeljal na izhodu iz lasnice in zadel v gume. Po 23 minutah prekinitve se je trening nadaljeval, Vettel pa je takoj po ponovnem začetku postavil 1:29.166 in za 211 stotink skočil pred Hamiltona, ki je do takrat vodil. Zadnjih deset minust se je nad Suzuko ulilo in doseganje časov ni bilo  več mogoče.

Mercedes je sicer na začetku treninga pokazal dobro formo, tudi Hamilton je uporabil nov aerodinamični paket, z Bottasom pa sta se izmenjevala na vrhu. Potem je Ricciardo prvi prebil mejo 1:30 in za pol sekunde prehitel Hamiltona. Ta je s super mehkimi gumami odgovoril in skočil pred Ricciarda, njegovo vodstvo pa je držalo do hitrega kroga Vettla po prekinitvi.

Četrti je bil Raikkonen, preostala dva vodonosca, Bottas in Verstappen, oba sta enkrat veselo odletela s steze, Finec kar dvakrat.

Deseterico zaključujejo Ocon, Hulkenberg, Grosjean in Vandoorne. Sainz je končal kot 17., njegov novi moštveni kolega za Suzuko, Gasly, pa je testiral Halo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija