EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Dirke   |   Pred dirko
Gume v znamenju vijoličaste
Pirelli je za to dirko pripeljal kombinacijo mehkih, ultramehkih in hipermehkih gum.
Artur Švarc
13. september 2018 | 9:49:53

Singapur je zelo specifična steza, ima zelo nizko abrazivnost asfalta, zato je primerna za najmehkejše različice Pirellijevih gum.

Tretjič letos bomo videli pink hipersoft gumo, četrtič letos pa gume ne bodo šle zvezno po trdoti, saj med ultra soft in soft manjka rdeča supersoft guma.

Mario Isola pri Pirelliju je povedal, da so se odločili za hipersoft gumo, da bi tako omogočili nekaj več dinamike pri izbiri taktike, ki jo je do zdaj še vsako leto presenetil tudi varnostni avto.

»Iz našega stališča, čeprav je krog zelo počasen, morajo gume prenašati visoke temperature zraka in vlažnost, veliko število ovinkov in običajne težave steze, ki je narejena na navadnih uličnih površinah kot so ograde, ki ne odpuščajo napak in spremenljiv oprijem. Dejsto, da je dirka ponoči, le še doda dodatne spremenljivke v enačbo.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija