EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Dirke   |   Petek – 1. trening
Riciardo in Red Bull na vrhu
Nova aerodinamika za Singapur že kaže prve zobke, oba Red Bulla sta prvi trening končala na vrhu.
Artur Švarc
14. september 2018 | 14:51:26

Najboljši čas je Avstralec dosegel s simulacijo kvalifikacij in na hipermehkih gumah postavil čas 1:39.711, kar je bilo dovolj, da je z vrha pospravil do takrat vodilnega Vettla, pa tudi za nov najboljši čas prvega treninga, lani ga je dobil z 1:42.489.

Max Verstappen je poskrbel za dvojni uspeh Red Bulla, četverico pa zaključuje Raikkonen, ki je evlik del treninga preždel v garaži zaradi težav z dirkalnikom.

Presenetljivo je bil peti Hulkenberg z Renaultom in nekaj nove aerodinamike, medtem ko je njegov zaostanek za prihodnjim moštvenim kolegom že močnih 1,394 sekunde, še slabša pa sta bila oba Mercedesa – Hamilton le šesti, Bottas pa osmi. V večernem soncu je svoje naredila tudi vročina, zrak se je segrel do 32 stopinj, steza pa na 43. Glede na to, da prvi trening s pogoji ni bil reprezentativen, je v prvih 15 minutah na stezo zapeljalo le 15 drikačev.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija