Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Dirke   |   Petek – 1. trening
Riciardo in Red Bull na vrhu
Nova aerodinamika za Singapur že kaže prve zobke, oba Red Bulla sta prvi trening končala na vrhu.
Artur Švarc
14. september 2018 | 14:51:26

Najboljši čas je Avstralec dosegel s simulacijo kvalifikacij in na hipermehkih gumah postavil čas 1:39.711, kar je bilo dovolj, da je z vrha pospravil do takrat vodilnega Vettla, pa tudi za nov najboljši čas prvega treninga, lani ga je dobil z 1:42.489.

Max Verstappen je poskrbel za dvojni uspeh Red Bulla, četverico pa zaključuje Raikkonen, ki je evlik del treninga preždel v garaži zaradi težav z dirkalnikom.

Presenetljivo je bil peti Hulkenberg z Renaultom in nekaj nove aerodinamike, medtem ko je njegov zaostanek za prihodnjim moštvenim kolegom že močnih 1,394 sekunde, še slabša pa sta bila oba Mercedesa – Hamilton le šesti, Bottas pa osmi. V večernem soncu je svoje naredila tudi vročina, zrak se je segrel do 32 stopinj, steza pa na 43. Glede na to, da prvi trening s pogoji ni bil reprezentativen, je v prvih 15 minutah na stezo zapeljalo le 15 drikačev.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija