Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Dirke   |   Sobota – 3. trening
Leclerc na vrhu
Charles Leclerc je za dve desetinki premagal Hamiltona na zadnjem treningu za VN Singapurja.
Artur Švarc
21. september 2019 | 13:28:38

Ferrarija tam nihče ni pričakoval, saj so bili še včeraj 8 desetink za Mercedesom, a Leclerc je trening začel s skoraj dvema sekundama bioljšim časom kot včeraj. 1:39.192 je zmagovalca zadnjih dveh dirk postavil na vrh.

Leclerc je vodil večino treninga, čas pa je postavil na mehkih gumah, medtem ko je Hamilton vozil na srednjih. Na sredi treninga je v zid zadnje šikane priletel Perez in poklical rdečo zastavo. Potem je na vrh skočil Bottasz 1:39.166, a je Leclerc takoj odgovoril z 1:38, čas, ki mu je pariral zgolj Hamilton.

Tretji je trening končal Vettel s 62 stotinkami zaostanka za moštvenim kolegom. Bottas je na koncu uspel izboljšati svoj čas in priti Vettlu za hrbet. Red Bull ni pokazal včerajšnje hitrosti, Albon pa je bil celo hitrejši od Verstappna, ki je imel nekaj težav s prometom.

Deseterico zaključujeta oba McLarna in nato še oba Renaulta.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija