Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Dirke   |   Sobota – 3. trening
Svetovno prvenstvo v umetnostnem drsanju
Max Verstappen je dobil tudi tretji trening, na začasnih stopničkah pa mu družbo delata še Leclerc in Albon. A bistvo zgodbe sobotnega treninga je dež in ekstremno spolzka steza.
Artur Švarc
14. november 2020 | 12:13:00

Na stezi, ki ima nov asfalt, je dež spral še tisto malega gume, ki so jo dirkači pustili na včerajšnjih treningih. Na sprva razmočeni stezi so dirkači vozili z intermediate gumami in videli smo številna vrtenja in zdrse, med njimi Pereza, Norrisa, Leclerca in Kvjata, ki je svoj program piruet izvedel kar dvakrat.

Po pol ure se je močneje ulilo in Sainz je v enem od ovinkov kar poletel s steze na travo, potem pa je bilo dogajanja silno malo. Par minut pred koncem sta na stezo prišla Kvjat in Giovinazzi, ki sta vozila smešno počasi, pa imela še vedno probleme z lego dirkalnika in vrtenjem.

Mercedesa sta bila v garaži skoraj cel trening, na koncu pa sta se podala na stezo, Hamilton se je po samo enem krogu vrnil v boks in situacijo opisal za šokantno.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
djukica
Bravooo
15.11.2020 12:37:45

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija