Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Dirke   |   Pred dirko
Virtualni prelet dirkališča v Bahrajnu
Siera Five, Alfa Mike Alfa. Pa poglejmo, kako je videti prizorišče naslednjih dveh dirk v igri desetletja, Flight Simulatorju 2020.
Artur Švarc
27. november 2020 | 3:26:00

Ker gredo z avtomobili in hitrimi dirkaškimi športi dobro tudi letala, lahko izkoristimo najnovejši Microsoftov producentski presežek za prelet prizorišča naslednje dirke. Cesna 172 je primeren mlinček za to početje, ima zelo nizko pristajalno in vzletno hitrost. Podoba dirkališča ni idealna, je pa sama rešitev, da simulacija izdeluje objekte kar iz satelitskega posnetka genialna pogruntavščina. 

Cesna 172 z oznako S5-AMA (saj ste pogruntali, S5 za Slovenijo in AMA za.... Avtomanijo, ne?) preleti stezo, potem pa malce v kamikaze stilu pristane. Pilot Aichi se opravičuje, ker je letenje s tipkami vendarle bolj nerodno kot z na primer joystickom.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija