EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Ko sprejmeš najslabšo službo v motošportu
Zapisanega ne gre vzeti napak - ne gre niti za slabo plačano niti za nezanimivo delo, a biti šef moštva Toyota Gazoo Racing v zadnjih letih res ni bil najbolj hvaležen vodstveni položaj.
Marko Hanželič
9. avgust 2017 | 13:49:38

Hisatake Murata je odslej vodja omenjenega moštva, ki velja za največjega osmoljenca 24-urnih preizkušenj v Le Mansu, hkrati pa je tudi šef Toyotine športne divizije s sedežem v nemškem Kölnu, ki se trenutno peča z udejstvovanjem v rally prvenstvu WRC in v LMP1.

Murata je pri Toyoti zaposlen že od sredine osemdesetih, tako da je bil soudeležen pri številnih športnih projektih, od skupine C do dirkalnikov serije Indy. Njegova poglavitna naloga bo popraviti ugled ekipe v LMP1, pa čeprav po umiku Audija, Porscheja in Nissana tudi pri Toyoti zaradi pomanjkanja prave konkurence razmišljajo o odhodu s prvenstva WEC in Le Mansa.

Dosedanji vodja ekipe Toyota Gazoo Racing, Tošijo Sato, bo odslej vodja proizvodnje pogonskih sklopov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija