EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Ostali športi   |   Fernando Alonso 2018
V Le Mansu za Toyoto?
Direktor McLarna Zak Brown je potrdil, da Fernandu Alonsu ne bo nasprotoval, če bo želel Španec v prihodnjem letu nastopiti na dirki 24 ur Le Mansa. Bo Alonso dirkal za Toyoto?
Bojan Vrbnjak
18. september 2017 | 10:38:13

Fernando Alonso je v Singapurju pojasnil, da v prihodnjem letu ne bo nastopil na legendarni dirki Indy 500. Sanje o zmagi na tej dirki bodo morale počakati, kajti Indy 500 je znova na sporedu v dirkaškem koncu tedna formule ena VN Monaka. In Španec je določen, da bo v prihodnji sezoni dirkal v Monte Carlu. "Verjamem, da lahko drugo letos resno sodelujem v borbi za najvišja mesta, zato ne bom izpustil dirke v Monaku," tako Španec.

Letos je Alonso sodeloval na dirki Indy 500 in sedel v dirkalniku Dallara-Honda. Sedaj se je McLaren ločil od Honde in bo v sezoni 2018 uporabil motorje Renaulta. S tem je njegovo nastop na dirki Indy 500 z dirkalnikom, ki bi ga poganjal motor Honde, onemogočen.

Toda če se zapro ena vrata, se običajno odpro druga. Konec sodelovanja s Hondo pomeni, da bi lahko za Alonsa postala tema dirkanje s Toyoto – morda z blagoslovom McLarna na dirki 24 ur Le Mansa prihodnje leto. "Moje sanje o zmagah na treh velikih dirkah Monaka, Indianapolisa in Le Mansa ostajajo, preprosto za to, ker je pred menoj to uspelo le enemu dirkaču. V sezoni 2018 ne morem dirkati v Indyu, toda prost bi bil za Le Mans." Direktor McLarna Zak Brown je v Singapurju dejal: "Za McLaren je nastop v Le Mansu 2018 še prehiter. Imamo namreč polne roke dela, da se izboljšamo v formuli ena."

Po odhodu Porscheja, v sezoni 2018 pri najvišji kategoriji Le Mansa ostaja le še en veliki proizvajalec in to je Toyota. In kaj o morebitnem nastopu Alonsa v letu 2018 pravijo Japonci? Moštveni direktor Toyote Rob Leupen je za kolege iz Autosport povedal: "Vedno smo zainteresirani, da se pogovarjamo z vrhunskimi dirkači. Naš tehnični šef Pascal Vasselon zelo dobro pozna Alonsa in to iz časa, ko je Alonso dirkal za Renault, Pascal pa je bil zaposlen pri Michelinu. Več pa o tem nima kaj za povedati."

Toyota naj bi se do oktobra odločila, kako se bo pri njih nadaljeval program Le Mansa. Legendarna dirka bo v prihodnjem letu na sporedu 16.-17. junija, torej med dirkama formule ena v Kanadi (10. junij) in Franciji (24. junija). Zmaga novinca iz formule ena na dirki v Le Mansu pa seveda ni nemogoča, kar je dokazal Nico Hülkenberg leta 2015, ko je zmagal z ekipo Porsche.         

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
matjazh
v takem scenariju mu že tradicija ni naklonjena, da bo videl karirasto zastavico....
18.9.2017 17:25:57

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija