EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Massa že za volanom Gen2
Še samo dva dirkaška vikenda sta do konca aktualne sezone v Formuli E, novinec v tej seriji Filipe Massa pa je že testiral dirkalnik, v katerem bo sedel v naslednji sezoni.
Zoran Habot
1. junij 2018 | 7:11:57

Brazilec je tako opravil prvi spoznavni test z naslednjo generacijo dirkalnika za svoje novo moštvo Venturi Formula E. Moštvo, ki bo le eno izmed dveh privatnih moštev v naslednji sezoni Formule E, je na uradnem twitter računu objavilo prve slike Brazilca. Zaenkrat še ni podatkov o tem, kako je test potekal in kako se je Massa, ki bo dirkal s številko 19, počutil in rezultatsko pokazal svojim novim delodajalcem.

Je pa pred nekaj dnevi izjavil, da se je pravočasno upokojil v Formuli 1, saj je Williams v tej sezoni rezultatsko zelo padel.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija