EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Ostali športi   |   24 ur Le Mansa
Sprememba na vrhu LMP2
Po diskvalifikaciji prvouvrščene ekipe v LMP2 po 24 ur Le Mansa je na vrh prišla Renaultova ekipa Signatech Alpine.
Artur Švarc
19. junij 2018 | 12:59:53

G-Drive Racing #26 v zasedbi Rusinov, Vergne in Pizzitola je ostala brez zmage v razredu LMP2. Tehnični delegat je po pregledu dirkalnika ugotovil, da je ruska ekipa na sistem za dolivanje goriva vgradila nedovoljeno pomagalo, da bi s tem pospešila trajanje postanka v boksih.

Posledično to pomeni, da je #36 Signatech Alpine Oreca z Lapierrom, Negraom in Thirietom osvojil zmago v razredu LMP2, na drugo mesto so promovirani #39 Graff-SO24 s Capillaireom, Hirschijem in Gommendyjem, medtem ko je zadnjo stopničko zasedel #32 Ligier z Montoyo, Ownom in Sadellerjem, ki so bili po 24 urah na petem mestu, a je s četrtega mesta zaradi istega razloga odletel tudi G-Driveov #28 z Duvalom, Vaxivierom in Perrodojem.

Uradna razlaga se glasi: »Tehnični delegat je pri pregledu našel dodaten motoriziran element v omejevalniku pretoka, ki ga v uradnih načrtih ni in spreminja omejevalnik in njegovo delovanje.«

O tehničnih podrobnostih tu ne bomo, je pa motorček kot kaže pomagal pri izsesavanju zraka skozi povratni ventil.

Ekipa G-Drive se bo na odločitev pritožila.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Dynisco
Če v uradnih načrtih motorčka ni, ne vem, če se ima kak smisel pritožit. Saj pa je ja to edini smisel obvezne oddaje načrtov, da vedo kaj in kje kaj je.
19.6.2018 13:46:44

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija