EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Ostali športi   |   IndyCar
Newgarden na najvišji stopnički
Aktualni svetovni prvak serije Indycar je izkoristil najboljši štartni položaj in zmagal tretjič v sezoni in desetič v svoji sedemletni karieri.
Zoran Habot
25. junij 2018 | 10:12:58

Čeprav je bila dirka dolgočasna kot se to dogaja zadnje čase v Formuli 1, je zmagovalec povedal, da je imel veliko dela z drikalnikom in zasledovalcem Ryanom Hunter - Reayem, ki je končal na drugem mestu. Hunter – Reay se je z drugim mestom prebil na drugo mesto v seštevku prvenstva. To mesto si deli z Alexandrom Rossijem, ki je dirko končal samo na šestnajstem mestu. Tretji je bil vodilni v prvenstvu, Scott Dixon. Za stopničkami je končal lanski zmagovalec Indy 500, Japonec Takuma Sato. Mesto za njim je skozi cilj pripeljal novinec v tej seriji - Robert Wickes.

Največ težav sta imela letošnji zmagovalec Indy 500 Will Power, ki je dirko končal že po dveh krogih ter Alexander Rossi. Slednji je bil zaradi težav z vzmetenjem po dirki zelo slabe volje, saj je izgubil stik s Scottom Dixonom, vodilnim v skupnem seštevku.

To je bila 5. zmaga za ekipo Penske na dirkališču Road America in kar 202. skupna zmaga za ekipo Penske. Obenem je dirka minila bila brez rumene faze in varnostnega avtomobila. To se je nazadnje na tem dirkališču zgodilo davnega leta 2000.

Naslednja dirka bo 8. julija na ovalu v Iowi.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija