EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Ostali športi   |   Indy Car
Nesreča pri več kot 300 km/h
Včeraj je splet obkrožil posnetek spektakularne nesreče na dirki IndyCar, ki se je odvijala ameriškem dirkališču Pocono v Long Pondu, v zvezni državi Pennsylvania.
Uredništvo
20. avgust 2018 | 11:55:42

V nesreči, zaradi katere so tudi prekinili dirko, jo je najhuje odnesel kanadaski dirkač Robert Wickens, ki je pri prehitevanju trčil v dirkalnik Ryana Hunter-Reayja, zaradi česar je poletel v varnostno ogrado in grdo oskubil svoj dirkalnik. Reševanje iz uničenega dirkalnika je potekalo 12 minut, Wickens pa je moral zaradi poškodb s helikopterjem v bolnišnico. V nesreči so bili udeleženi še James Hinchcliff, Pietro Fittipaldi in Takuma Sato.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija