EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Ostali športi   |   Extreme E
Z električnimi SUV-ji v ekstreme
Formula E snuje novo dirkaško serijo, poimenovano Extreme E, v kateri se bodo električni SUV-ji pomerili v najbolj ekstremnih okoljih sveta.
Marko Hanželič
1. september 2018 | 11:24:12

Začetek serije je predviden za sezono 2020, idejo pa so predstavniki Formule E že predstavili proizvajalcem, ki sodelujejo v aktualnem prvenstvu. Kot poroča Motorsport.com, bo za osnovo služila skupna šasija, proizvajalci pa bodo imeli možnost uporabe lastnih pogonskih sklopov in karoserijskih delov. Na čelu projekta sta športni direktor pri McLarnu, Gil de Ferran in ustanovitelj Formule E, Alejandro Agag.

Vse skupaj se zdi še zelo v povojih, kar priznava tudi Agag, kljub temu pa verjame v smiselnost in tržno zanimivost serije, saj so SUV-ji trenutno najbolje prodajan avtomobilistični segment. Dirke naj bi potekale v nekaterih najbolj hostilnih območjih na svetu, med drugim znotraj arktičnega kroga in Himalaji. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija