EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Mick Schumacher prevzel vodstvo v F3
Mick Schumacher z dvema zmagama in enim drugim mestom, prevzel vodstvo v skupnem seštevku Formule 3.
Zoran Habot
23. september 2018 | 18:13:35

Nemški mediji zmeraj več pozornosti namenjajo sinu slavnega Schumachera. In to ne samo zaradi priimka in dosežkov očeta. Mick si je v Spielbergu privozil kar tri prva štartna mesta. Prvi dve dirki je zmagal, tretjo dirko pa je osvojil drugo mesto.  Z odlično vožnjo je prevzel vodstvo v skupnem seštevku, saj je dosedanji vodilni Daniel Ticktum imel nekaj smole v drugi dirki, v kateri je odstopil, v ostalih dveh pa je bil slabši od Schumachera.

Tri dirke pred koncem ima Mick 329 točk. Daniel Ticktum mu sledi z 280 točkami. Do konca prvenstva, ki se bo končalo oktobra na Hockenheimu, so še tri dirke. In ker je na razpolago samo še 75 točk, so za prvaka v igri samo Schumacher, Ticktum in tretje uvrščeni Marcus Armstrong, ki ima 260 točk.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
matjazh
Ticktum se je že oglasil, da je izgubil vodstvo v prvenstvu, ker se ne piše Schumacher....
24.9.2018 21:05:45
tadejkrze
Ticktum bi se mogu mal več sam s sabo ubadat, ne z drugimi. Zadnje par dirk ni samo Schumacher pred njim, ampak kar nekaj drugih voznikov...
24.9.2018 23:51:58
Fero
Zoran Habot: v Sloveniji se napiše: Schumacherja. Južno od Kolpe se pa napiše tako kot je zgoraj navedeno Schumachera
26.9.2018 10:36:05

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija