Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Ostali športi   |   Testiranja F2 v Jerezu
Mick Schumacher z najboljšim časom
Mladinec Ferrarijeve akademije dirkačev Mick Schumacher je na prvih testiranjih F1 v Jerezu včeraj odpeljal najhitrejši krog.
Bojan Vrbnjak
1. marec 2019 | 9:15:38

Veliko je indicev, da bo Mick Schumacher že v začetku aprila odpeljal svoje prve kroge v aktualnem dirkalniku F1 in sicer v okviru testiranj mladih dirkačev po dirkaškem koncu tedna VN Bahrajna. Šef ekipe Alfa Romeo Racing, Ferderic Vasseur, je sicer poudaril: "Odločitev še ni sprejeta in tačas na našem seznamu ni samo ime Schumacher. Želimo odtehtati vse možnosti in se pri tem pogovoriti s Ferrarijem."

Kljub temu pa si mnogi težko predstavljajo, da Mick, ki kaže tudi na testiranjih F2 odlične predstave, ne bi prišel v poštev na omenjenem testu mladih dirkačev. Ne nazadnje je aktualni prvak F3 pred kratkim postal član Ferrarijeve akademije mladih dirkačev. In tako Alfa Romeo kot tudi Ferrari morata v dveh dneh v svoje dirkalnike posaditi vsaj enega mladinca.

Mladi Mick Schumacher pa se je včeraj na testiranju F2 v Jerezu, na najboljši način priporočil za omenjeni test F1. Sin rekorderja v naslovih prvaka Michaela Schumacherja, je drugi dan zasedel tretje mesto, tretji dan pa je krog v Jerezu odpeljal v času 1:24.028 minute in s tem ni postavil le najboljši čas včerajšnjega dne, temveč tudi najboljši čas tridnevnega testiranja.    

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija