Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Ostali športi   |   WEC
Tudi McLaren se zanima za WEC
Zak Brown in Gil de Ferran sta bila gosta na 24 ur Le Mansa in potrdila, da tudi McLaren zanima prvenstvo WEC z novimi hyper car pravili.
Artur Švarc
17. junij 2019 | 10:16:23

Takoj po predstavitvi novih pravil v petek sta Aston Martin in Toyota napovedala nastop v prvenstvu tudi pod novimi pravili. Seveda pa je zanimanja še veliko več – McLaren je dirko dobil 1995 z F1 GTR in se prav tako spogleduje z idejo, da bi sodelovali v prvenstvu.

»Če se bomo odločili za WEC, potem bo to skupen projekt McLaren Automotive in McLaren Racinga,« je povedal Brown. »Program ne sme vplivati na našo zavezanost F1, ki ostaja naša prioriteta. Naredili bomo analize in se potem odločili.«

»Z načrtovanim manjšim proračunom za 2021 za F1 lahko sprostimo nekaj resursov v materialu in ljudeh in se priključimo WEC. To bi bila tudi priložnost za nekatere naše zaposlene in za poslovne partnerje.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
hubertfast
Hehe, a to pomeni, da bi lahko razvijali kaj za F1 v okviru Weca? Na skrivaj seveda.
17.6.2019 11:38:38

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija