Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Ostali športi   |   F2
Juan Manuel Correa uspešno operiran
17 ur trajajoč medicinski poseg je prinesel spodbudne novice o stanju mladega dirkača F2, ki je v nesreči v Spaju utrpel hude poškodbe nog.
Milan Klemenc
4. oktober 2019 | 10:20:46

Po hudi nesreči v Spaju je življenje Juana Manuela Corree, razvojnega voznika Alfa Romeo Racinga in dirkača F2, viselo na nitki. Prejšnjo nedeljo so zdravniki v bolnišnici v Londonu opravili 17 ur trajajočo operacijo, ki se je izkazala za uspešno. Zdravniki so s posegom sicer zadovoljni, vendar so se kljub temu odločili, da bodo izvedli še en poseg, ki pa bo bistveno manj zahteven kot je bil ta.

Pred tem so zdravniki celo želeli amputirati stopalo, vendar je Correa dosegel, da se to ni zgodilo in jih prepričal, da so skušali nogo rešiti.

»Pretekli tedni so bili zame izredno težki, težje od vsega s čimer sem se kdaj koli soočil, tako fizično kot psihično,« je dejal Correa.

»Razumem svojo prihodnost glede okrevanja in če sem bolj natančen je moja desna noga še vedno precej negotova, kar pomeni, da bo rehabilitacija izredno dolga in zapletena. V sebi še vedno premlevam, kaj vse se je zgodilo in kaj se še bo. Pri tem, bi se zahvalil vsakemu posamezniku, ki mi je tako ali drugače izkazal svojo podporo. Hvala vsem od srca, in vedite, da sta vaša vzpodbuda in pozitivnost naredili pomen«, je zaključil Correa.

Zdravniki predvidevajo, da bo Correa lahko zapustil bolnišnico v šestih tednih, kjer ga nato čaka dolgotrajna pot do okrevanja.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija