Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Ostali športi   |   IndyCar
St. Petersburg odpovedan brez vračila denarja
To, da se ta vikend ni začela sezona v IndyCartu, je bilo jasno dva dni nazaj, ampak gledalci ne bodo dobili povrnjenega denarja.
Artur Švarc
16. marec 2020 | 14:07:14

To, da se ta vikend ni začela sezona v IndyCartu, je bilo jasno dva dni nazaj, ampak gledalci ne bodo dobili povrnjenega denarja.

Tako kot po preostalem svetu je mali okrogli stvor s čepki ustavil tudi motošport v ZDA. IndyCartSeries, ki bi se moral začeti ta vikend v St. Petersburgu, je tako ustavljen do konca aprila. To pomeni, da tudi dirk v Alabami, Long Beachu in na COTA v Austini ne bo. Prva dirka bo tako 9. maja v Indina. In tudi tu moramo dodati – če.

Organizator Green Savoree Racing Promotions je dirko odpovedal tik pred zdajci, ampak kar najbolj preseneti, je dejstvo, da ne bodo vrnili denarja za vstopnice. Namesto tega bodo izdali dobropise za prihodnje leto in še 10 % zraven za vstopnice leto pozneje.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
hubertfast
Jasno, saj so prejeti denar že porabili. jaz sem se bal, da bodo naši naredili enako v Planici vendar lahko denar dobijo nazaj tisti, ki za njega pravočasno zaprosijo.
16.3.2020 15:53:08

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija