Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Ostali športi   |   F2
Cunoda: Počutil sem se pod pritiskom Helmuta Marka
Juki Cunoda, dirkač Formule 2, ni pričakoval tako dobrih rezultatov prejšnjo sezono. Mladi član Red Bullovega programa je trikrat dosegel najboljši štartni položaj in osvojil dve zmagi v svoji prvi sezoni.
Ursa Prosenjak
8. oktober 2020 | 1:49:45

Njegov talent ni ostal neopažen v Formuli 1. V luči Hondinega odhoda se je zdelo, da bi se mu zaradi pritiska Japoncev obetalo mesto v ekipi AlphaTauri, a za zdaj ni videti, da bi lahko 20-letnik prav kmalu dobil mesto v katerikoli izmed ekip, ki uporabljata Hondine motorje.

»Resnično nisem pričakoval takšnih dosežkov,« je povzel svojo preteklo sezono. »V začetku leta sem tako imel dober občutek glede avta. V Avstriji sem bil hiter in sem lahko takoj napadel.« O morebitni priložnosti prostega treninga v tej sezoni ne sme govoriti. »To so zaupni podatki. Toda upam, da bom dobil priložnost. Rad bi se pomeril z najboljšimi dirkači na svetu.«

»S Helmutom Markom se dobro razumem, prijazen in zabaven je. Lani sem ga srečal v Avstriji in pogovarjala sva se o sezoni, ki se je ravno takrat končala. Ni bil zadovoljen z mojimi rezultati. Seveda je vedel, da sem začetnik in da mi ni bilo lahko, toda od mene je zahteval več. Vprašal me je tudi, kaj so moji cilji in kaj pričakujem od njega. Odgovoril sem odkrito, toda potem sem se počutil pod pritiskom,« zaključuje Cunoda.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
asinorampante78
Edino max tega pritiska ne cuti, prej obratno Helmut cuti pritisk maxa.
8.10.2020 15:40:51
dbench
Tale Marko jih pa že v štartu malo zabije, saj ni čudno da na koncu vsak pregori.
9.10.2020 8:17:23
asinorampante78
Dbench vse se vraca, tak da Helmut letos nos dol drzi, razlog je gasli.
9.10.2020 16:40:33
macolar
Gasly bi tudi letos pogorel na celi črti. Ekipa si je izbrala Maxa za zastavonošo in dokler je tako, novinci nimajo šans. Ricciardo se ni pustil in je naposled raje odšel, sploh zato ker je dobil mastno ponudbo iz strani Renaulta. Gasly pa dobro funkcionira v ekipi kjer ga tretirajo tako kot se za dirkača spodobi.
9.10.2020 17:15:52
Senna4Ever
Je bil pa Ricciardo edini, ki je bil kolikor toliko enakovreden Maxu. Mislim, da se Red Bullu kolca predvsem po dirkaču njegovega kova.
9.10.2020 19:34:58

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija