Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Dirke
Nedelja - dirka28.05.2023
Max Verstappen je odpeljal suvereno dirko, ki jo je v zadnji tretjini začinil dež in zmagal pred Alonsom in Oconom.
Sobota - kvalifikacije27.05.2023
Na kvalifikacijah za VN Monaka se je že zdelo, da bo najboljši startni položaj osvojil, nato pa je Max Verstappen v zadnjem sektorju našel več kot 2 desetinki sekunde in si privozil prvi monaški pole. Tretje mesto je osvojil Charles Leclerc, s četrtim pa je presenetil Esteban Ocon. Sergio Perez je v Q1 trčil v ogrado in bo jutrišnjo dirko začel povsem iz začelja.
Sobota - 3. trening27.05.2023
Tretji prosti trening za VN Monaka sta bila najhitrejša oba Red Bulla, z Maxom Verstappnom na vrhu. Nizozemčeva prednost pred Perezom je znašala 7 stotink sekunde, približno desetinko počasnejši pa je bil Lance Stroll, ki je zasedel 3. mesto.
Petek - 2. trening26.05.2023
Drugi prosti trening za VN Monaka je dobil Max Verstappen, a zgolj s šestimi stotinkami sekunde prednosti pred Charlesom Leclercom. Blizu je bil tudi tretjeuvrščeni Carlos Sainz, ki pa si je dan pokvaril s trkom v zaščitno ogrado.
Petek - 1. trening26.05.2023
Prvi trening v Monaku je minil v znamenju treh dirkačev, ki ne pripadajo Red Bullu. Perez je bil četrti, Verstappen pa šele šesti.
Pred dirko23.05.2023
Kar smo zamudili v Imoli, nas čaka ta vikend v Monte Carlu.
Pred dirko23.05.2023
Po nevidni VN v Imoli je na vrsti verjetno bolj vidna dirka po ulicah Monte Carla.
Nedelja - dirka07.05.2023
Čeprav je dirko za VN Miamija začel kot deveti, pa je Maxu Verstappnu vseeno pripeljati do zmage. Sergio Perez se je moral zadovoljiti z drugim mestom, na najnižjo stopničko pa je četrtič letos stopil Fernando Alonso.
Sobota - kvalifikacije06.05.2023
Kvalifikacije za VN Miamije so postregle s premešanim vrstnim redom pri vrhu. Najboljšega startnega položaja se je veselil Sergio Perez, družbo v prvi vrsti pa mu bo delal Fernando Alonso. Iz druge bosta jutrišnjo dirko začela Carlos Sainz in Kevin Magnussen. Vzrok za takšen razplet pa leži v rdeči zastavi, ki jo je s svojo nesrečo povzročil Charles Leclerc. Max Verstappen je bil šele deveti.
Sobota - 3. trening06.05.2023
Max Verstappen nadaljuje z odlično formo, saj je bil na tretjem prostem treningu za VN Miamija prepričljivo najhitrejši. Z več kot štirimi desetinkami sekunde zaostanka se mu je še najbolj približal Charles Leclerc, tretji pa je bil Sergio Perez.
Petek - 2. trening06.05.2023
Max Verstappen je na drugem prostem treningu za VN Miamija pokazal povsem drugačen obraz kot v prvo. Nizozemcu se je uspel, z več kot tremi desetinkami sekunde zaostanka, še najbolj približati Carlos Sainz. Za odtenek počasnejši je bil tretjeuvrščeni Charles Leclerc, ki pa je 10 minut pred koncem priletel v zaščitno ogrado.
Petek - 1. trening05.05.2023
Prvi prosti trening za VN Miamija se je razpletel povsem po Mercedesovih željah, saj je prvo mesto osvojil George Russell, drugi pa je bil Lewis Hamilton. Slednji je za svojim moštvenim tekmecem zaostal za približno dve desetinki sekunde, še dodatno desetinko več pa je zaostal tretjeuvrščeni Charles Leclerc.
Pred dirko04.05.2023
Prihaja zabava na razmočeni stezi
Pred dirko04.05.2023
Spet smo tam, kjer smo lani že bili, na sončni Floridi z malo kasnejšo uro dogajanja.
Nedelja - dirka30.04.2023
Potem, ko je bil najboljši že na sprintu, je Sergio Perez dobil še nedeljsko dirko za VN Azerbajdžana. Max Verstappen se je moral po smoli z varnostnim avtom zadovoljiti z drugim mestom, tretji pa je bil Charles Leclerc.
Sobota - sprint dirka29.04.2023
Sprint dirko za VN Azerbajdžana je po zaslugi zgodnjega napada na Charlesa Leclerca dobil Sergio Perez. Zmagovalec kvalifikacij je tako v cilj pripeljal kot drugi, tik pred Maxom Verstappnom.
Sobota - sprint kvalifikacije29.04.2023
Charles Leclerc je dobil sprint kvalifikacije za VN Azerbajdžana, kjer pa je imel tik pred koncem precej sreče, da ga bližnje srečanje z ogrado ni stalo več kot le prednjega krilca. Monačanu se je sicer najbolj približal Sergio Perez, iz druge vrste pa bosta sprint dirko začela Max Verstappen in George Russell.
Petek - kvalifikacije28.04.2023
Kvalifikacije za VN Azerbajdžana je že tretjič zapored dobil Charles Leclerc. Tokrat po napetem obračunu z Maxom Verstappnom in Sergiom Perezom, ki pa sta se morala na koncu zadovoljiti z 2. in 3. mestom. V drugo startno vrsto se je sicer uspelo uvrstiti še Carlosu Sainzu, ki pa je bil tokrat daleč za svojim moštvenim tekmecem.
Petek - 1. trening28.04.2023
Najboljši čas edinega prostega treninga za VN Azerbajdžana je uspelo doseči Maxu Verstappnu, ki pa je imel na koncu zgolj 37 tisočink sekunde prednosti pred Charlesom Leclercom. Z dobro desetinko zaostanka je bil blizu tudi tretjeuvrščeni Sergio Perez.
Pred dirko27.04.2023
Poletje pred aprilskim vremenom se obeta ta dirkaški vikend, prvi po mesecu dni premora.
Pred dirko27.04.2023
Pozen sprint novega formata, hitra dirka starega formata.
Nedelja - dirka02.04.2023
Maratonska dirko za VN Avstralije, kjer ni manjkalo prekinitev z rdečo zastave, je dobil Max Verstappen. Drugo mesto je osvojil Lewis Hamilton, kljub zapletu s Carlosom Sainzom pa je do stopničk prišel še Fernando Alonso. Dirko so sicer zaznamovale kar tri prekinitve z rdečo zastavo.
Sobota - kvalifikacije01.04.2023
Kvalifikacije za VN Avstralije je po zaslugi izjemnega zadnjega poskusa osvojil Max Verstappen. Nizozemcu bo jutri družbo v prvi startni vrsti delal George Russell, s 3. mestom pa je Mercedesov moštveni uspeh dopolnil Lewis Hamilton. Fernando Alonso se je moral tokrat zadovoljiti s 4. mestom, Sergio Perez pa bo moral po novi napaki dirko začeti povsem iz začelja.
Sobota - 3. trening01.04.2023
Verstappen je bil najhitrejši še v tretje, medtem ko je imel Perez zelo težaven trening.
1 / 73
© Copyright 1999-2022 Avtomanija