Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Alonsovo dekle napovedalo njegovo upokojitev

Napoved
Alonsovo dekle napovedalo njegovo upokojitev
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
15.03.2023 02:26

Novinarka avstrijskega ServusTV Andrea Schlager je v svoji oddaji razkrila, kdaj se bo predvidoma upokojil Fernando Alonso. Njena napoved je toliko bolj zanimiva, ker je Alonso njen fant.

Urša Prosenjak HB Press

Kot je povedala Schlagerjeva, segajo Alonsovi načrti v Formuli 1 le do konca trenutne pogodbe. Ta se izteče čez dve leti, ko bo dvakratni svetovni prvak star 43 let in njegovo dekle pravi, da nove pogodbe najverjetneje ne bo sklenil.

»Trenutno ima dveletno pogodbo, ki bo najverjetneje njegova zadnja,« je povedala Schlagerjeva na ServusTV.

Sam o koncu kariere še ne govori in tudi upokojitve ne napoveduje. V končni fazi bo vse odvisno od njegovega nastopa v novi ekipi in še vedno obstaja možnost, da bo nadaljeval kariero tudi po izteku pogodbe.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
RenaultF115.03.2023 07:51
Hehe pupa bi ga rada mela za sebe :-)
ripmork15.03.2023 08:26
Šloganje Šlagerjeve :) ... Otmar ga je skušal elegantno v penzijo spravit, pa mu ni ratalo - da ne bo še tle "ekipe" zamenjal, lol. Pomoje čist odvisno, kako dober bo dirkalnik. Komot vidim, da podaljša še za eno (mislim da ima 2+1 v pogodbi) ali dve leti. Ampak tudi če zaključi, je s tole vrnitvijo pokazal, da je še vedno raketa.
autogeek15.03.2023 14:02
Tale Avstrijka zgleda pa bolj Španka. Sem gledal intervju. Je zelo prizemljeno govorila. Tudi o podrobnostih, kako jo opozarja, ko vozi njegovega cestnega Aston Martina, pa o tem, kako non stop trenira, celo zimo, od smučanja do fitnesa. Pa o tem, da je že precej star. Kar malo preveč realno govorjenje. Pa da je Aston Martin res veliko vložil v nakup kvalitetnih delavcev, da imajo resnično željo, da uspejo. In da zgleda, da jim je malo že uspelo.
jetman16.03.2023 12:23
Mogoče je že bivša :D
majkinotrajt17.03.2023 08:26
a sta še skupaj?
© Copyright 1999-2023 Avtomanija