Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

V mojih časih takšne nesreče ne bi preživel

Martin Brundle
V mojih časih takšne nesreče ne bi preživel
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
20.09.2023 00:28

Minulo soboto je kvalifikacije med drugim zaznamovala nesreča Lancea Strolla, ki bi se pred desetletji najverjetneje končala tragično.

Urša Prosenjak HB Press

Stroll je v soboto izgubil nadzor nad svojim Aston Martinom in se močno zaletel v steno. Od dirkalnika je ostalo le malo, kar je bil tudi vsaj eden izmed razlogov, da naslednjega dne Kanadčana ni bilo na startu. Ekipa zaenkrat tudi še ni sporočila podrobnosti o njegovem zdravstvenem stanju, čeprav smo lahko že ob samem dogodku videli, da je bolj ali manj cel, najverjetneje pa je staknil vsaj kakšno modrico. Mnogi menijo, da je bila to najhujša nesreča sezone, ki bi se ne tako dolgo nazaj verjetno končala zelo drugače.

Nesrečo je iz svoje komentatorske kabine videl od blizu Martin Brundle, ki je eden tistih, ki vedo, kako bi se takšna nesreča razpletla pred desetletji. »Čestitke Formuli 1, FIA , ekipam, dirkališčem in zdravniški ekipi za vse njihovo marljivo varnostno delo, kajti v času, ko sem še sam tekmoval, bi bila to nesreča, ki je ne bi bilo mogoče preživeti. Upajmo, da je Lance Stroll pripravljen in motiviran za Suzuko,« je nesrečo komentiral Brundle v svoji kolumni na spletni strani Sky Sports.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija