Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Hoteli za žuželke ob stezi v Suzuki

Sebastian Vettel
Hoteli za žuželke ob stezi v Suzuki
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
21.09.2023 02:16

Sebastian Vettel se ta konec tedna vrača v paddock. Ne bo tekmoval, pač pa bo predstavljal svoj nov projekt Buzzin' Corner, s katerim bo poudaril svojo zavezanost varovanju okolja.

Urša Prosenjak HB Press

V videu na družabnem omrežju je štirikratni svetovni prvak pojasnil bistvo projekta Buzzin' Corner. Med drugim bodo robniki v drugem zavoju pobarvani rumeno in črno namesto rdeče in belo kot ostali. S projektom želi namreč opozoriti na pomen biotske raznovrstnosti.

V bližini drugega zavoja bo postavljenih tudi več tako imenovanih hotelov za žuželke. To so hišice, ki jih je izdelal sam Vettel z ekipo, vsi dirkači pa si jih bodo ogledali v četrtek ob začetku dirkaškega vikenda v Suzuki. »Kot našega ambasadorja smo uporabili čebelo, ki nam bo pomagala poudariti to pomembno sporočilo. Postavili smo jim majhno vasico, nekoliko podobno japonskim templjem,« je opisal novi projekt.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sebastian Vettel (@sebastianvettel)

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija