Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Jukijeva učna ura japonščine

Pred dirko
Jukijeva učna ura japonščine
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
21.09.2023 02:34

Pred skorajšnjo dirko za VN Japonske se je v Tokiu odvijal festival Formule 1, kjer so se pojavila številna pomembna imena iz tega športa, izstopali pa so štirje dirkači iz vrst Red Bulla. Juki Cunoda je svoje kolege tudi skušal naučiti osnov svojega maternega jezika.

Urša Prosenjak HB Press

Pred tisoči navijačev so se na odru v japonski prestolnici pojavili Max Verstappen, Sergio Perez, Liam Lawson in domači ljubljenec Juki Cunoda. Pred navdušenim občinstvom je Juki poskušal svoje kolege naučiti nekaj japonskih besed, pri tem pa je izkoristil priložnost in Maxa Verstappna naučil povedati: »Počasnejši sem od Jukija.«

Najuspešnejši tečajnik japonščine je bil Liam Lawson, kar ni presenetljivo, saj je nekaj osnov že osvojil, ko je tekmoval v japonski super formuli.

Cunoda je ob pričakovanju domače dirke razkril tudi nekaj pričakovanj. Lansko leto mu v domovini sicer ni uspelo zbrati točk, letos pa pričakuje boljši rezultat. »AlphaTauri se je v Singapurju razvil v dober dirkalnik, zato se že veselim Suzuke. Lani nisem dobil točk, toda letos so moji cilji postavljeni višje, naredil bom vse, kar bom lahko, da bi dosegel stopničke, zato bom hvaležen za vso podporo s tribun.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
pobunjenik21.09.2023 20:28
Ah stopničke, če bo kakšna točka, bo že odlično.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija