Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Piastri podaljšal še za 3 leta

McLaren
Piastri podaljšal še za 3 leta
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
21.09.2023 21:51

Oscar Piastri ima novo pogodbo z McLarnom, pri Papaji bo vozil vse do konca sezone 2026.

Artur Švarc

Avstralski novinec je letos nekajkrat prijetno presenetil in čeprav se mu uvodna pogodba izteče 2024, so se pri McLarnu odločili njegov talent nadgraditi še z vsaj dvema letoma več. Piastri se je lepo uvedel ob Norrisu, potek zadnjih nekaj dirk pa je vodstvu McLarna olajšal odločitev, da obdržijo mladeniča še nekaj let.

Piastri je bil tretji na sprintu v Belgiji, šef McLarna, Andrea Stella pa je potrdil: "Fantastično je povedati, da je Oscar z nami podpisal večletno pgoodbo. Je velika vrednost za McLaren in nas vedno znova preseneča s svojo hitrostjo, predvsem pa z njegovo delovno etiko in odnosom. Vse to nam je je zelo olajšalo odločitev. Izkazal se je, da je ključen za naše delovanje in lepo je, da mu lahko zaupamo tudi v naslednjih letih, ko se bomo podali v boj za naslov. Komaj čakam, da vidim, kako se bo razvijal naprej."

Glavni mož McLarna, Zak Brown je dodal: "Veseli me, da se bo naše partnerstvo z Oscarjem nadaljevalo do konca 2026. Je neverjeten talent in pridobitev za ekipo. Odlično se je vklopil v ekipo in celo McLarnovo družino. Lepo bo spremljati, kako bo rasel tako na stezi kot izven nje."

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija