Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Biti Verstappnov ekipni kolega je najtežje delo v F1

Sergio Perez
Biti Verstappnov ekipni kolega je najtežje delo v F1
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
23.09.2023 01:56

Sergio Perez ima z Red Bullom pogodvo še do konca prihodnje sezone, a so bila ugibanja, ali bo tudi zdržal tako dolgo v tej ekipi, vse glasnejša. Sam pa celo upa na podaljšanje pogodbe.

Urša Prosenjak HB Press

Perezov prispevek k letošnji prevladi ekipe je bolj skromen, vendar je hvaležen Red Bullu za priložnost. »Vesel sem, da mi je Rd Bull omogočil dirkati za vrhunsko ekipo. Navsezadnje sem voznik, ki ni iz njihovega lastnega programa usposabljanja. Čidvito  bi bilo, če bi kariero končal tukaj.« Ob poteku trenutne pogodbe bo star 34 let, zato se zdi, da še ne namerava odnehati.

Vseeno pa pravi, da biti voznik pri Red Bullu ni lahko. »Red Bull Racing deluje na drugačen način kot večina ekip. Toda tudi zato so tako uspešni. Po mojem mnenju je njihov avto zgrajen z drugačnim pristopom kot dirkalniki drugih ekip. Potreben je čas, da se na to navadiš. In seveda se moraš soočiti z Maxom Verstappnom kot moštvenim kolegom. Preteklost je dokazala, da to ni lahka naloga. Malo dirkačev lahko prenese ta pritisk. Včasih temu rečem najtežje delo v Formuli 1.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
RR_0123.09.2023 07:31
Pravilno si povedal , sedi 5
© Copyright 1999-2023 Avtomanija