Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Še veliko lahko naredimo s tem avtom

Mercedes
Še veliko lahko naredimo s tem avtom
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
28.09.2023 00:02

Mercedes bo letos še nadaljeval z razvojem W14. Ekipa natančno preučuje, kako koristne bodo letošnje nadgradnje za W15 prihodnje sezone, še vedno pa se borijo za drugo mesto v letošnjem prvenstvu.

Urša Prosenjak HB Press

Preostanek letošnje sezone bo še vedno potekala bitka med Ferrarijem in Mercedesom za drugo mesto. Red Bull Racing je na drugi strani že pred koncem sezone osvojil naslov med konstruktorji in tako nima več potrebe po nadaljnjem razvoju RB19. Še vedno pa bodo iskali možne nadgradnje, ki bodo uporabne tudi za naslednje leto. Mercedes mora storiti enako, a so hkrati pod pritiskom za dosego drugega mesta in pridobitev prednosti pred Ferrarijem. Hkrati želijo zmanjšati zaostanek za Red Bullom. Vodja strategije Rosie Wait pojasnjuje, kako bo Mercedes razdelil svojo pozornost na zadnjih dirkah leta. »Ta odločitev ni nikoli tako črno-bela, kot se zdi. Medtem ko bomo morali zimo izkoristiti za temeljitejši razvoj W15, lahko s sedanjim dirkalnikom naredimo veliko stvari, s katerimi bo hitrejši in ki bodo pomagale našemu učenju in razumevanju pri razvoju avtomobila za naslednje leto.«

Ekipa ne sme odvrniti oči s cilja in ne sme narediti napačnih potez. »Prav tako ne smemo izgubiti izpred oči dejstva, da smo v tesni bitki za drugo mesto s Ferrarijem in da je ta položaj v prvenstvu resnično pomemben za vse nas. Pripravljene imamo nadgradnje in jih bomo še naprej vnašali v avto.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
pobunjenik28.09.2023 22:16
Jaz pa močno upam na izboljšave Aston Martina in McLarna, da bodo na dirkah boljši od Mercedesa.
Neobremenjen29.09.2023 07:59
tipični hejter.
RenaultF129.09.2023 09:02
Ja jaz tudi, predvsem AM bi moral dati v drugo...
jurica.kocina29.09.2023 19:36
jaz pa močno upam da pobunjenik začne uporabljati vsaj 1% možganov in neha biti tak Hamiltonov antifan ker gre vsem na k...c Men gre npr. max na k...c pa imam nekaj respekta do njega, medtem ko ga naš antifan očitno do Lewisa v svojih možanih ne zna najti oz. ne ve kaj to sploh je.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija