Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Vrniti se želim v naslednjih tednih

Daniel Ricciardo
Vrniti se želim v naslednjih tednih
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
29.09.2023 23:09

Daniel Ricciardo bo testiral v simulatorju pred katarskim vikendom in tako preveril, kdaj približno se bo lahko vrnil v dirkalnik.

Urša Prosenjak HB Press

S simulatorjem bo Ricciardo ocenil, koliko si je opomogla njegova leva roka, nato pa se bo odločil, kdaj se bo vrnil na stezo. Za zdaj okrevanje njegove zlomljene metakarpalne kosti »napreduje«, je povedal sam.

»To je moj prvi preizkus, da vidim, kje sem, in se odločim, kako naprej,« je pojasnil Ricciardo. »Vsekakor želim biti nazaj v naslednjih nekaj tednih, takšen je načrt. Verjetno bom natančneje vedel v začetku naslednjega tedna.

Za zdaj pušča odprto, ali se bo vrnil že v Katarju ali pa bo počakal do dirke v Austinu. Do takrat ga bo še naprej nadomeščal Liam Lawson, ki je doslej prejel veliko pohval za svoje nastope v Ricciardovem AlphaTauri. Kljub temu bo Novozelandec naslednje leto še vedno na stranskem tiru, saj je sestrska ekipa Red Bull Racinga nedavno objavila, da bo nadaljevala z Ricciardom in Jukijem Cunodo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
F1_tom01.10.2023 12:47
Upam, da še ne pride nazaj
RedNige501.10.2023 18:41
tudi jaz. tip mi je obupno antipatičen
© Copyright 1999-2023 Avtomanija