Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Zaradi tega razloga sem deležen ostrejših kritik

Sergio Perez
Zaradi tega razloga sem deležen ostrejših kritik
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
29.09.2023 23:22

Sergio Perez se je po japonski dirki soočil s precej kritike, ki je bila po njegovem mnenju nesorazmerna v primerjavi s kritiko, kakršne so deležni ostali dirkači v podobnih primerih.

Urša Prosenjak HB Press

Kot primer navaja Georgea Russlla, ki se je zaletel v zadnjem krogu dirke v Singapurju. »Nihče ni govoril o tem. Ko se kaj takega zgodi Red Bullu, se takoj oglasijo številni mediji, ki pišejo o tem, da me bodo zamenjali,« je pojasnil.

Prepričan pa je, da na to ne vpliva le dejstvo, da vozi za Red Bull. »Sicer se takšne stvari pogosto dogajajo v Formuli 1 in tako pač je, vendar mislim, da na to precej vpliva to, da sem Mehičan.«

Na svojo narodnost je Perez zelo ponosen. »Srečen sem, da sem Mehičan in da imam toliko navijačev in podpore, kot le zelo malo dirkačev v zgodovini športa. Ponosen sem, da predstavljam svojo državo po vsem svetu,« je še dodal 33-letnik.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Dynisco30.09.2023 10:51
Naslov pa čisto na nivoju cenenih tračarjev...
Whiteswan30.09.2023 20:58
Saj si sam odgovoril. Si zal mehican, tako da tudi stari Helmut nazi v tvojem mostvu to izpostavi. Gospod ata schumacher je na italijansko himno skakal, dirigiral, dokler ga niso iz uradne politike ITA opozorili, da se je potrebno na odru kulturno obnasat.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija