Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Ne pijem več alkohola

Lewis Hamilton
Ne pijem več alkohola
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
15.11.2023 00:16

Lewis Hamilton je zagovornik zdrave prehrane, ki temelji na rastlinski hrani, prav tako pa ne uživa alkohola.

Urša Prosenjak HB Press

Sedemkratni svetovni prvak je svoje dni spil precej šampanjca, a odkar je Olimp kraljice motošporta zavzel Max Verstappen, so Hamiltonovi vzponi na stopničke postali precejšnja redkost, s tem pa se je zmanjšala tudi količina popitega šampanjca. Alkoholnim pijačam pa se izogiba tudi izven stopničk.

Že več let se prehranjuje vegansko, saj želi ostati v čim boljši telesni kondiciji. K temu spada tudi popolna abstinenca. Ni pa bil njegov prehranski režim vselej tak. Alkohol je začel uživati pri 16-ih. »Včasih sem zaradi mačka kot posledice pitja alkohola trpel tudi po tri ali štiri dni,« priznava Britanec. »Toda to ni primeren način življenja za športnika. Vedno sem iskal, kako pridobiti tisti dodatni odstotek. K temu športniki nenehno stremimo.«

Zdaj je minilo že štiri mesece od njegove zadnje alkoholne pijače. »Ne vem, ali bom še kdaj pil alkohol. Toda odkar ga ne uživam več, se počutim veliko bolje, veliko jasneje. Spim bolje, zlahka se zbudim in vstanem tudi ob petih zjutraj,« je opisal svoj prenovljen življenjski slog.

Vseeno pa je na njegovem jedilniku ostala tekila. Seveda brezalkoholna in njegove lastne blagovne znamke.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
IcEm4n198815.11.2023 17:40
Več ne, manj pa tud ne. :)
mare.15.11.2023 20:34
Zanimiv prvi odstavek :)
F1_tom16.11.2023 08:26
Zanimiv ja, predvsem pa napačen. 8 kratni
© Copyright 1999-2023 Avtomanija