Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Smo kot klovni v cirkusu

Max Verstappen
Smo kot klovni v cirkusu
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
17.11.2023 00:36

Max Verstappen ni navdušen nad aktivnostmi, ki jih mora izvajati v Las Vegasu. Počuti se kot klovn in tega ne skriva.

Urša Prosenjak HB Press

Po Miamiju in Austinu je bilo bolj ali manj jasno, kaj se lahko pričakuje od Las Vegasa. Čeprav je vikend dirke Formule 1, so mnogi obiskovalci tam zaradi predstave in spektakla. V to smer je namreč Liberty Media zapeljal lasvegaški vikend, vendar temu marsikdo nasprotuje. Zlasti nezadovoljen je Max Verstappen.

»Kar se mene tiče, bi lahko mirno preskočili takšne reči,« je povedal po otvoritveni slovesnosti, kjer so dirkače dvignili na oder, da so pomahali navijačem. »Stali smo tam kot klovni.«

Verstappen tudi ni posebej navdušen nad uličnimi dirkami, niti nad ameriškimi dirkališči, ki se mu zdijo dolgočasna. Jezi ga tudi, da sledi Las Vegasu Abu Dabi, ki mu bo povzročil jet lag zaradi časovne razlike.

»Ne le, da je 12 ur časovne razlike, pač pa je tudi povsem drug časovni pas, kjer bo skoraj že naslednji dan. To je zelo naporno in nesmiselno,« je opozoril.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija