Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Vasseur: Popolnoma nesprejemljivo

Ferrari
Vasseur: Popolnoma nesprejemljivo
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
17.11.2023 09:40

Šef Ferrarija je po prvem treningu besen kot ris. Jašek na cesti je praktično uničil več milijonov vreden Sainzov dirkalnik.

Artur Švarc HB Press

Vasseur je bil potem na tiskovni konferenci šefov ekip, kjer ni šparal besed: "Povedal je (Sainz), da je nekaj na stezi, da ne, kaj je bilo. Posledica je, da smo poškodovali celoten monokok, motor, baterijo in to je popolnoma nesprejemljivo."

Spraševalec je potem želel zamenjati temo in rekel: "Poglejmo celo sliko,..." pa ga je Vasseur prekinil: "Ta pa je dobra. Ne potrebujem cele slike!"

"Hotel sem vas samo vprašati, kaj to pomeni za Ferrari. Če govorimo le o VN Las Vegasa, kako odlična je, kako gre Ferrerariju?"

Vasseur je bil še enkrat oster: "Ne vem, če je to prava tema zame danes. Imeli smo zelo slab prvi trening, ki nas bo stal celo bogastvo. Zajebali smo trening za Carlosa, ne bo ga na drugem treningu (ki je bil medtem prestavljen na 2. uro zjutraj, ob 11h po našem času), zamenjati moramo šasijo in dve tretjini avta. OK, to je šov in marsikaj gre ok, ampak to, kar se je zgodilo, je za F1 popolnoma nesprejemljivo."

Spraševalec je potem vendarle hotel dobiti nek drugačen odgovor od šefa Ferrarija: "Fred, to je zadnjič to sezono, ko govorimo z vami na FIA tiskovni konferenci..."

Vasseur mu je vskočil v besedo z: "Končno dobra novica!"

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Neobremenjen17.11.2023 14:16
Noben dirkač, ki je žrtev nesreče, ki je ni zakrivil sam, ne sme menjati komponent brez kazni. Zgodba je v tem primeru drugačna samo v dejstvu, da je za škodo na dirkalniku kriv izključno organizator in ne kateri od drugih dirkačev in to bi morali Ferrariju nekako skompenzirati. Pa ne navijam za Ferrari. Po drugi strani pa, če dovolijo Sainzu menjati komponente, ki mu jih je uničil jašek brez kazni, lahko drugo moštvo to interpretira tudi tako da reče, tiste komponente so bile že na koncu svoje življenjske dobe, sedaj pa bo imel brez kazni nove... Nikoli ne bo vsem prav.
Neobremenjen17.11.2023 18:31
https://www.youtube.com/watch?v=8j0RY6YPTYA Dobr je zašmelcal, k je pozaugal pokrov jaška.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija