Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Zelo sem se zabaval

Lewis Hamilton
Zelo sem se zabaval
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
18.11.2023 02:28

V nasprotju z Maxom Verstappnom se je Lewis Hamilton prvi dan dogajanja zelo zabaval.

Urša Prosenjak HB Press

"Tu so kar resne hitrosti. Neverjetno hitro je. Danes sem se zelo zabaval in tako sem vesel, da smo spet lahko tekmovali. Očitno ni dobro, kar se je zgodilo v FP1, vendar so opravili odlično delo, ko so to popravili," je povedal sedemkratni svetovni prvak.

"Las Vegas je ogromen izziv. Čeprav imajo dolge ravnine, res ni veliko mest za prehitevanje, ker je oprijem tako nizek. Kvalifikacijski položaj bo zelo pomemben. Degradacija bo ključna. Vendar sem se imel super. Vsi se borijo z jet lagom in vsem tem. Počutil sem se res odlično. Pravkar sem gledal film med odmorom in pripravljen sem na nadaljevanje."

Britanec se je nazadnje v Braziliji mučil, saj mu je uspelo končati le na 8. mestu na eni izmed svojih najljubših stez, veselil pa se je, da bo po tej sezoni končal s svojim dirkalnikom W14. Vendar pa je Hamilton po koncu 90-minutnega FP2 dejal da ravnotežje dirkalnika ni bilo tako slabo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija