Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Usain Bolt v Las Vegasu navija za Hamiltona

Zvezdniki
Usain Bolt v Las Vegasu navija za Hamiltona
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
19.11.2023 01:43

V Las Vegasu se ta konec tedna mudi veliko zvezdnikov, ki so si prišli ogledat dirko. Med njimi je tudi Usain Bolt, ki je prišel navijat za svojega prijatelja, Lewisa Hamiltona.

Urša Prosenjak HB Press

»Od nekdaj sem Lewisov navijač, saj se poznava in sva prijatelja. Maxu Verstappnu gre čudovito, to sezono je izjemen, zato upam, da bo naslednjo sezono tudi Lewisu šlo tako dobro,« je povedal najhitrejši človek na svetu.

Bolt pa v Las Vegasu ne le pasivno spremlja dogajanje. Med tretjim prostim treningom in kvalifikacijami mu je bilo dovoljeno dirkati po uličnem dirkališču v dirkalniku, kar ga je navdušilo.

»Krog je bil čudovit, hitrost je bila odlična, bilo je noro. Vegas sam je veliko mesto za zabavo, tako da je dejansko čudovito pripeljati sem še Formulo 1. Preprosto neverjetno je, da se je to res zgodilo. O tem se je govorilo že dolgo, zato je dejstvo, da se je res zgodilo, čudovito,« je dodal Bolt.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija