Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Nenavadna odločitev: brez sobe za ohladitev

Las Vegas
Nenavadna odločitev: brez sobe za ohladitev
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
19.11.2023 02:19

Organizatoriji Las Vegasa so poleg še nekaterih kontroverznih dejanj prekinili še eno dolgoletno tradicijo: po dirki dirkačem ne bo na voljo sobe za ohladitev.

Urša Prosenjak HB Press

Trojica najhitrejših dirkačev po dirki ne bo šla v poseben prostor, kjer si lahko za nekaj minut odpočijejo. Namesto tega jih bodo iz dirkalnikov pospremili naravnost na stopničke. Glede na napovedan mraz naj ohlajanje ne bi bilo potrebna, čeprav se zdi takšnjo pojmovanje ohladitve nekoliko preveč dobesedno in predvsem zgrešeno.

Dirka tokrat ne bo potekala v nedeljo popoldne po lokalnem času, pač pa v soboto zvečer, natančneje ob 22-ih. V Las Vegasu so večeri in noči znatno hladnejši od dnevnih temperatur in tako je med dirko pričakovati le okoli 11 stopinj Celzija, dodaten občutek hladu pa bo prispeval tudi veter, zato obiskovalcem svetuejo topla oblačila.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
majkinotrajt19.11.2023 10:08
na koncu sploh ni izpadlo slabo tole ko so jih peljali z avtom. se je dalo slišat zanimiv pogovor edino kar manjka je ekran ki kaže izseke iz dirk ki jih v sobi za ohlajanje včasih med sabo pokomentirajo ampak dokaj uspel koncept po moje
kimikaze19.11.2023 11:23
Nenavadno za američane je že to, da niso našli bolj prostornega konjička za prevoz. Dobro da na dirki med njimi ni bilo večjih zamer. Da se stiskaš z nekom, ki ti je na dirki povročal psihične bolečine in bi ga najraje "pojedel", ne more biti prav pravljično :)
jetman21.11.2023 14:27
Meni je bilo smešno, da so morali dirkači dvakrat v RR in se vozakati od enega, do drugega in potem še tretjega mesta na končno podelitev.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija