Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Alonso je izjemen član ekipe

Mike Krack
Alonso je izjemen član ekipe
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
25.11.2023 01:15

Pri Aston Martinu upajo, da bo Fernando Alonso še nekaj časa ostal v ekipi. Mike Krack je v Abu Dabiju razkril, da bodo dvakratnemu šampionu, ko bo čas, ponudili podaljšanje pogodbe.

Urša Prosenjak HB Press

»Same dobre stvari lahko povem o njem in o našem sodelovanju. Kot ekipo nas je osupnil njegov način dela vse od prvega dne pa do danes. Z njim smo dobili izjemnega člana ekipe, ki je vedno konstruktiven,« je dirkača pohvalil vodja ekipe.

»Zlasti, ko so stvari težke,« dodaja. »Ko je avto konkurenčen, je lahko biti konstruktiven. Toda pokazale so se prave kvalitete. Na primer v Mehiki. Oba dirkača bi lahko preslišala navodila ekipe ali ravnala v nasprotju z njimi in to bi bilo verjetno povsem upravičeno. A takrat se je pokazal pravi ekipni duh obeh dirkačev in to je bil zame eden vrhuncev sezone, da smo v težkih trenutkih uspeli držati skupaj.«

Alonsu poteče pogodba konec sezone 2024. Jo nameravajo podaljšati? Za Kracka je to retorično vprašanje. »Mislim, da mi sploh ni potrebno odgovoriti. Absolutno da.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
WrongWorld25.11.2023 10:40
saj je že najstarejši dirkač v f1, prehitel je celo šumija.
pobunjenik25.11.2023 14:06
Če bi vozil za Red Bull, bi bil verjetno zelo malo točk za Maxom in bi večkrat zmagal kot Perez.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija