Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Prevelika Maxova čelada

Jake Dennis
Prevelika Maxova čelada
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
25.11.2023 01:40

Vsi poznamo izraz »stopiti v prevelike čevlje.« Lahko bi se reklo, da se je nekaj podobnega zgodilo Jakeu Dennisu na prvem treningu.

Urša Prosenjak HB Press

Novinec je prvi trening opravil namesto Maxa Verstappna, kar pojasni referenco na prevelike čevlje – verjetno so figurativni Maxovi čevlji preveliki še tako perspektivnemu novincu. A tisto, kar je bilo preveliko, ni bilo figurativno, pač pa dobesedno, pa tudi niso bili čevlji, ampak čelada.

Jake Dennis se je moral že kmalu po začetku treninga vrniti v bokse, saj njegova čelada, ki si jo je izposodil od Maxa Verstappna, ni bila pravilno pritrjena in mu je bila močno preohlapna.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
dbench25.11.2023 09:53
No, tu bi pa rad slišal, kaj je v ozadju, da mu niso zmogli niti ene čelade po merah zrihtat (pa verjetno jo že ima nekje, od prej).
König25.11.2023 16:14
Ja ta je pa res ultra bizarna. Fanta sicer nene poznam, ker ne spremljam več nižjih kategorij, ampak najbrž ni kar en z ulice slučajno vletel v najboljšo ekipo na gridu :). Ali pač?
© Copyright 1999-2023 Avtomanija