Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Najpomembnejše je, da premagamo Mercedes

Charles Leclerc
Najpomembnejše je, da premagamo Mercedes
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
26.11.2023 03:12

Charles Leclerc upa, da mu bo na zadnji letošnji dirki morda vendarle uspelo z drugega štartnega mesta osvojiti zmago. Kljub temu se osredotoča na nekaj drugega.

Urša Prosenjak HB Press

»Ne vem, ali lahko premagam Maxa. Edino, kar je zame pomembno v tem trenutku, je to, da premagamo Mercedes in osvojimo drugo mesto med konstruktorji. Vseeno mi je, ali bom med dirkači četrti, peti, šesti ali sedmi. Toda drugo mesto med konstruktorji bi bilo lepo osvojiti, za to pa moramo premagati Mercedes,« je povedal.

»Ne vem, kakšno strategijo bo ubral Mercedes, zato se bom le osredotočil nase in poskusil dati vse od sebe. Konec vikenda pa bomo videli, kdo bo dosegel drugo mesto.«

»Seveda, če bo priložnost, da premagam Maxa, bom to priložnost izkoristil. Toda na stezi kot je ta, v vročih pogojih, bo za nas precej težje kot Las Vegas,« je še dodal Monačan.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
andrej26.11.2023 08:24
jaz bi kar stavil da lewis danes ne bo končal dirke :)
cosword9926.11.2023 09:16
In kaj je dobrega če si 2. razen mogoče pozicije v boksih?? Manj vetrovnika,noben se tega ne bo spomnil čez leto dve, denarja itak ni pomembno ker je omejitev,...
© Copyright 1999-2023 Avtomanija