Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Razlog za skrb

Lewis Hamilton
Razlog za skrb
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
26.11.2023 21:36

Lewis Hamilton je razočaran nad letošnjo sezono.

Urša Prosenjak HB Press

»V splošnem ni bilo ravno dobro leto. Ampak preživeli smo, to je največ, kar smo dosegli,« je povzel po koncu dirke v Abu Dabiju.

Prav tako še ni prepričan, ali zaupa v sposobnosti dirkalnika za prihodnjo sezono. »V tem trenutku tega še ne vem. Red Bull je na koncu zmagal za 17 sekund, pa od avgusta sploh niso razvijali avta. To je zagotovo razlog za skrb. Veliko smo se naučili o dirkalniku, zdaj je vse odvisno od ekipe, vedo, kaj morajo narediti. Ali nam bo uspelo ali ne, pa bomo videli.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
etilometer26.11.2023 22:14
Dvomim v njihov napredek, prej bi dal ferrari in McLaren naprej za 2024 proti red bullu.
knedl27.11.2023 13:06
Ehh, glede na kanto z začetka leta, so prišli na drugo mesto v skupnem... Ferrari bi se mogu malo bolj zamislit nad sabo...
jurica27.11.2023 14:17
Mah meca se je s spremembo pravil čist izgubila. Enostavno nimajo več takega razvoja kot so ga imeli včasih. Ali je problem v nerazumevanu pravil ali v kadrovski skupini ki se je občutno zamenjala ali pa kar oboje. Drugo leto bo podobno kot letos, bo pa Red bull še vedno dominanten vendar ne tako kot letos. Kapo dol red bull-u in maxu res so imeli sijajno sezono.
kimikaze27.11.2023 16:41
Večina ekip, ki so dolgo dominirale, se potem v kratkem ni takoj vrnila na vrh. Nekateri rabijo leta, nekateri desetletja. Mercedes je izgubil nekaj pomembnih možakarjev, glavni kapetan je pa popolnoma zgrešil v novih pravilih, kar je verjetno vsaj še za dve dodatni leti podaljšalo sušo. Popolnoma logično je pričakovati, da se bo drugo leto Mercedes približal, vendar je v njihovem položaju brezpredmetno pričakovati kakršno koli dominanco. Nekateri imajo leto, nekateri celo dve leti prednosti v razvoju pred njimi. Razvoj je finančno sedaj tudi zelo omejen, tako da si takšnega razvoja kot pred novimi pravili ne morejo več privoščiti. Pomeni da bi morali idejno res potegniti asa iz rokava, če bi se hoteli priključiti v boj za prvaka. Če potegnemo črto letos, so pa izjemno veliko iztržili, glede na material. Končati kot drugi in tretji, res da nekaj s pomočjo biksanja drugih in dobro vzdržljivostjo materiala, govori o veliki kvaliteti Mercedesovega dvojca. Vsaj pol leta so bili 4. ekipa. Ferrari in Mclaren z precej bolj vodljivima konjičkoma bi se morala res zamisliti. Ne toliko vozniki kot ekipa.
soling27.11.2023 20:12
Res je, Mercedes je po zaslugi obeh voznikov dosegel drugo mesto in ne po kvakiteti bolida. Vsaj zame nad pričakovanji. Vsi si želimo konkurenčnosti podobne kot sta jo uprizorila Max in Lewis. Ne pa takšno dominanco, kjer se Max ne bo mogel niti pohvaliti, koga vse je moral premagati za uspeh.
ripmork27.11.2023 20:37
Dobro za Mercedes je vsaj to, da zdaj lahko brez pomislekov črtajo star koncept in nadaljujejo na obstoječem. Tako da bi načeloma naslednje leto morali pokazat večji korak naprej (ali bo zadosti za ujet vodilne pa vprašanje). @kimikaze, kot si napisal. Mclaren je sicer lep del sezone vozil s težavami in se jim je šele v zadnji tretjini sezone odprlo. Če bodo s tem trendom nadaljevali, jih lepi časi čakajo.
scythe27.11.2023 21:35
Vprašanje je, kaj se je letos Mercedes naučil iz te sezone. Elliot je izjavil pred mesecu, da je za drugo leto čist spremenjen dirkalnik. Bo to pot do uspeha ali pa še ena polomija v sezoni 2024, res pa je, da imajo veliko maneverskega prostora za uspeh. Čas pa je, da se Ferrari vrne na vrh, suša že predolgo traja.
19dci27.11.2023 22:44
Si je pa mercedes lepo pomagal v boju za 2. mesto..Astom Martin ima kar naenkrat na ravnini najpočasnejši avto..čigav motor že imajo?
© Copyright 1999-2023 Avtomanija