Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Škoda, da Didija ni tu

Helmut Marko
Škoda, da Didija ni tu
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
28.11.2023 02:45

Helmut Marko je sicer znan po svoji trdnosti in neizprosnosti, a po zadnji letošnji dirki so ga premagala čustva.

Urša Prosenjak HB Press

Sezona 2023 je bila še več, kot bi si svetovalec ekipe Red Bull lahko želel. Njegova ekipa je zmagala na vseh dirkah razen na eni, Max Verstappen je osvojil tretji naslov prvaka, Sergio Perez je bil drugi, ekipa pa je ponovno osvojila naslov konstruktorskega prvaka. Sezona je bila boljša kot katerakoli prej, a Marko o njej vseeno razmišlja z obžalovanjem.

»Škoda je, da Dietricha Mateschitza ni tu ob našem zmagoslavju in da ne vidi tega izjemnega dosežka ekipe in dirkačev, še posebej pa Maxa Verstappna,« je s solzami v očeh povedal Marko v intervjuju za Sky Sports.

Dietrich Mateschitz, solastnik Red Bulla, je umrl oktobra lani, tik po tem, ko je Verstappen osvojil svoj drugi naslov, zmagoslavja ekipe ob zmagi v konstruktorskem prvenstvu pa ni več doživel. S Helmutom Markom sta bila vrsto let dobra prijatelja in Marko je že pred časom razkril, da še vedno žaluje za njim.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija