Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Alpine noče postati prvak

Pat Fry
Alpine noče postati prvak
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
30.11.2023 01:30

Pat Fry je z novembrom postal tehnični direktor ekipe Williams, po tem, ko je zapustil to mesto pri Alpinu. Francoska ekipa sicer veliko govori o želji po naslovu, a po Fryjevih besedah ni nobene prave notranje motivacije za to.

Urša Prosenjak HB Press

»V mojih prvih treh letih pri Alpinu smo dosegli ogromen napredek, vsako leto smo napravili občutno boljši dirkalnik, zasluge za to imajo vsi v ekipi in vsi bi morali biti ponosni na to,« je povedal.

Čeprav je bil zadovoljen z rezultati, je kmalu postalo vse bolj očitno, da je četrto mesto med konstruktorji največ, kar lahko dosežejo. »Nisem opazil entuziazma ali želje po tem, da bi se pomaknili višje od četrtega mesta. V začetku marca sem se odločil, da hočem nekaj drugega. Nočem samo sedeti in biti nezmožen narediti karkoli, zato je bil to zame trenutek, ko sem moral oditi.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
RenaultF130.11.2023 06:52
Zal ima Pat prav, ampak tukaj morajo prvo spremeniti sefe, potem pa zelo kmalu vsaj enga motiviranega dirkaca dobiti, ki jih bo gnal do roba (skupaj s sefi :)). Zal je to edini recept, ki ga trenutno Alpine ne premore. Skoda, ker znajo bolje kot so.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija