Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Zakonca Wolff v preiskavi

FIA
Zakonca Wolff v preiskavi
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
07.12.2023 14:05

FIA je sprožila preiskavo zakoncev Wolff zaradi domnevne izmenjave zaupnih informacij.

Urša Prosenjak HB Press

Toto Wolff in njegova žena Susie sta se znašla pod drobnogledom FIA. Vodjo ekipe Mercedesa naj bi kolegi iz drugih ekip sumili, da s svojo ženo, direktorico serije F1 Academy, deli zaupne informacije. FIA naj bi dobila namig anonimnega vodje ekipe, da je izmenjava informacij med zakoncema Wolff nelegalna.

»FIA se zaveda ugibanj v medijih in namigovanj, da je član osebja FOM posredoval zaupne informacije določenemu vodji ekipe. Pristojni odbor preiskuje zadevo,« je FIA sporočila v izjavi.

Medtem se je oglasila Susie Wolff, ki je namigovanja zanikala in izrazila ogorčenje nad govoricami, zakonca Wolff pa so podprle tudi ekipe Formule 1, med njimi Red Bull Racing, ki so zagotovile, da v integriteto vodje ekipe Mercedes ne dvomijo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
F1_tom08.12.2023 10:01
Prijavil ziher kristjan horner. A da ma pa red bull dve ekipi, kjer s tapočasnejšo ovira vse na stezi, red bulla pa spušča čez, je pa vse okej
matuc08.12.2023 22:08
F1_tpm tale izjava je bila pa... Prvih 18 dirk niso bili sposobni ovirati nikogar, ker razen na repu lestvice težko goga oviraš. Ampak ok... To da je pa RedBulla spuščal naprej... Ta je pa sočna ????????????
© Copyright 1999-2023 Avtomanija