Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Alonso bi bil v Red Bullu enako hiter kot Verstappen

Emerson Fittipaldi
Alonso bi bil v Red Bullu enako hiter kot Verstappen
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
09.12.2023 02:07

Max Verstappen je letos osvojil rekordno število zmag, vendar je med trenutno aktivnimi dirkači nekdo, ki lahko njegov položaj na Olimpu pošteno zamaje, je prepričan Emerson Fittipaldi.

Urša Prosenjak HB Press

»Verstappen je na vrhuncu kariere, je v zelo dobri ekipi z zelo dobrim avtom,« meni Fittioaldi. »Njegov nastop je tak kot je bil Hamilotnov nekaj let pri Mercedesu. Najboljše zna potegniti iz situacije. Dirkač, ekipa in avto so zelo tekmovalna kombinacija in so v svoji najboljši izvedbi.«

Ko so novinarji vprašali dvakratnega svetovnega prvaka, ali se mu zdi Verstappen boljši od Fernanda Alonsa ali Lewisa Hamiltona, pa je bil njegov odgovor morda nekoliko presenetljiv: »Zelo je hiter, toda če daš Alonsa v Red Bull, bo enako hiter.«

Alonso je sicer letos užival precejšen uspeh z ekipo Aston Martin in dosegel skupno osem stopničk ter četrto mesto v prvenstvu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija