Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...

Nagrado je posvetil Sergiu Perezu

Fernando Alonso
Nagrado je posvetil Sergiu Perezu
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
10.12.2023 01:35

FIA je v petek na gala dogodku nagradila najboljše dirkače in njihove največje dosežke minule sezone. Nagrado Akcija leta je zaradi sijajnega dvoboja s Sergiem Perezom v Braziliji prejel Fernando Alonso.

Urša Prosenjak HB Press

Fernando Alonso je v zadnjih trenutkih dirke v Braziliji prehitel Pereza in si tako zagotovil tretje mesto. Ta trenutek je bil nagrajen z nagrado za akcijo leta. Alonso sicer ni bil prisoten na gala prireditvi v Bakuju, je pa poslal video sporočilo, v katerem se je vsem zahvalil. »Najlepša hvala, da ste izkazali priznanje mojemu spopadu s Sergiem Perezom. Prav tako se želim zahvaliti in to nagrado deliti s Sergiem,« je dejal 42-letni Španec.

»Vsaka bitka na stezi zahteva sodelovanje dveh. Mislim, da bi to moralo biti zgled ne le za sedanje, ampak tudi za prihodnje generacije, kjer moramo spodbujati čisto vožnjo brez kakršnega koli stika med avtomobili. Zato upam, da naslednje leto vidimo več akcije na stezi ,« je še dodal dvakratni svetovni prvak.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija